Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 28 évem alatt folyamatosan a gúnyt, alázást, megvetést, undort kaptam a nőktől, miért csodálkozik a világ hogy védekezem és introvertált elmebeteggé váltam?
Figyelt kérdés
Most kezdek olyan szinten lenni hogy már nem igazán vannak érzelmeim, egyszerűen kikapcsolt ez a rész az agyamban, gondolom a rengeteg abúzus miatt így védekezik a szervezet.
Miért kéne vigyorognom ehhez az egészhez? 28 éves vagyok, nem nagyon tudok egyetlen olyan pillanatot felidézni amikor egy lány/nő őszintén vágyott rám és kíváncsi volt ki is vagyok én.
Mikor ezeket leírom mindig jönnek a mainstream mantrával hogy mosolyogj, meg legyen önbizalmad, meg legyél határozott.
De bakter, ha folyamatosan aláznak, röhögnek rajtad mi mást tehetnél mint öt méteres falakat emelve magad köré próbálsz ellenállni, védekezni a támadások ellen?
2018. dec. 21. 08:41
21/25 anonim válasza:
Egy oroszlánt nem tudnál nekem szerválni? Kéne egy jól megtermett, tekintélyes hím példány házörzőnek :D
22/25 anonim válasza:
Mit kaptál szülinapodra Tigriske?
Rénszarvasos térdzoknit? :D
23/25 anonim válasza:
Talán, ha nem lettél volna masszív állsz közel 10 évig, máshogy viszonyultak volna hozzád a lányok.
25/25 anonim válasza:
Tarts egy kis önelemzést, nem csak másokban volt a hiba. Nekem sincs mai napig sem szerencsém, 30 felett vagyok már pedig. De visszagondolva volt olyan lehetőség amit kihagytam, és ha kicsit "tökösebb" lettem volna, talán lehetett volna egy eszes, gyönyörű, fiatal és vidám barátnőm amilyet mindig is szerettem volna, de elcsesztem. Ő már együtt él valakivel boldogan, én azóta is egyedül vagyok. Ezt én szúrtam el. Volt persze 10-12 másik eset ahol nem rajtam múlt, de itt rajtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!