Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 28 évem alatt folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 28 évem alatt folyamatosan a gúnyt, alázást, megvetést, undort kaptam a nőktől, miért csodálkozik a világ hogy védekezem és introvertált elmebeteggé váltam?

Figyelt kérdés

Most kezdek olyan szinten lenni hogy már nem igazán vannak érzelmeim, egyszerűen kikapcsolt ez a rész az agyamban, gondolom a rengeteg abúzus miatt így védekezik a szervezet.

Miért kéne vigyorognom ehhez az egészhez? 28 éves vagyok, nem nagyon tudok egyetlen olyan pillanatot felidézni amikor egy lány/nő őszintén vágyott rám és kíváncsi volt ki is vagyok én.

Mikor ezeket leírom mindig jönnek a mainstream mantrával hogy mosolyogj, meg legyen önbizalmad, meg legyél határozott.

De bakter, ha folyamatosan aláznak, röhögnek rajtad mi mást tehetnél mint öt méteres falakat emelve magad köré próbálsz ellenállni, védekezni a támadások ellen?

2018. dec. 21. 08:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Ő nem introvertált csak szimplán skizofrén. Egyik nap itt sajnáltatja magát hogy nem kell a nőknek, máskor meg milliomosnak adja ki magát. Ilyen embert messziről kerülnek, mert beszámíthatatlan.
2018. dec. 21. 09:28
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a kérdező az utóbbi idők legnagyobb trollja itt.
2018. dec. 21. 09:37
 13/25 anonim ***** válasza:
40%
Nőként nem csodálkozom azon, ha egy pasi már ismeretlenül is úgy áll hozzám, hogy "ez is csak egy kva, mint a többi" és ok nélkül is azt feltételezi, hogy én is megalázom és elutasítom majd, viszont úgy érzem, hogy nem az én dolgom bizonygatni, hogy ez nem igaz és nem nekem kell erőlködni, hogy áttörjek a rosszindulatán és az előítéletein, hanem az ő feladata lenne, hogy előítéletek nélkül tudjon másokhoz viszonyulni. Ha erre nem hajlandó vagy fel sem ismeri a problémát, akkor sajnálom, de nem vagyok hajlandó éveken vagy akár egy életen át bizonygatni, hogy nincs semmi konteó a háttérben, miközben már alapból semmi okot nem adtam rá soha, hogy így gondolja.
2018. dec. 21. 09:51
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Miért csodálkozik a világ?

Szerintem nem csodálkozik a világ, senkit nem érdekel.

2018. dec. 21. 09:59
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Testvérem (nő) próbálkozásaiból ítélve a férfiak nincsenek lenézve. Ő egy rondábbal is elmegy randizni, megelégszik a kevéssel is és mégsem kell ilyen nincstelen takonynak se, mert ugye azok válogatnak. És közben hazudoznak összevissza hogy ők itt meg ott dolgoznak és a nagy igazság az hogy randira se tudnak menni, mert nincs pénz. Egy nyári próbálkozása úgy alakult hogy elment hozzá a srác, de a hazaútra már kölcsönkért! És ilyenek akarnak modell nőt, meg válogatnak és elvárásaik vannak. Az ilyenek nem fognak szaporodni, mert a nők nem hülyék.
2018. dec. 21. 10:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Linkeljétek már be, hogy melyik volt az a kérdés, amit még kiírt a Kérdező, kíváncsi vagyok:D
2018. dec. 21. 10:20
 17/25 anonim ***** válasza:
21%
Küldj már egy képet magadról!
2018. dec. 21. 10:32
 18/25 acelsziv ***** válasza:
84%
Én örülök neki, hogy nincs nőd. Legalább nem fogsz szaporodni.
2018. dec. 21. 10:35
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

Azért néznek le, mert a korodhoz képest az érdeklődési köröd, az intelligenciád, a mások iránti tiszteleted, empátiád a béka feneke alatt van.

Tévedés ha azt hiszed, hogy a nők a külsőre mennek. (igen van olyan is mint pasiból), de szerencsére a többség normális. Értékekből azt kapsz amit adsz... ;)

2018. dec. 21. 11:00
 20/25 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Ezek a nők... c-c-c... olyan szívtelenek, szavtalanok...
2018. dec. 21. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!