Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged mi idegesítene a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged mi idegesítene a legjobban a felsoroltak közül december 24. -én?

Figyelt kérdés

Férfiak válaszára vagyok kíváncsi leginkább,de természetesen nők is írhatnak :) Van már valakid,de úgy gondolod hogy ellátogatsz exedhez 5 percre,és adsz neki az általad főzött töltött káposztából.Exed tudja hogy beugrasz,mert már említetted neki.Mi idegesítene téged a legjobban,ha még lennének érzelmeid irányában ? Tehát kopogsz az ajtón.(be lehet látni az ablakokon)

1. Látod hogy égnek a fények,mégsem nyitja ki az ajtót,ajtó zárva,nem tudsz bemenni.

2. Látod hogy égnek a fények.Hallod hogy fordult a kulcs a zárban,azt hiszed kinyitotta,próbálnád kinyitni,de rájössz hogy pont hogy bezárta,hogy ne tudj bemenni.

3.Látod hogy beszélget bent az azonos nemű barátjával,kopogsz az ablakon is,rád néz,majd elfordítja a fejét,és tovább beszélget.

4.Kinyitja az ajtót,tipp-topp módon fel van öltözve,annyit mond hogy "Eltévesztetted a házszámot,szia",és bezárja az ajtót.

5.Kinyitja az ajtót,annyit mond hogy "Nekünk nincs miről beszélni,a káposztádat odaadhatod az új gebe választottadnak,szia."

6.Kinyitja az ajtót,lenézően azt mondja,hogy "Ja,csak te vagy az ? Bocs,de nem érek rá,szia." és becsukja az ajtót.

7.Nem nyitja ki az ajtót,de tudod hogy bent van.Ezért az ajtóba lerakod a káposztát.Fél nap múlva a káposzta ott landol a te ajtódnál,felirat nélkül,vagy felirattal,hogy nem kell a kajád,kössz.Plusz még egy másik doboz kaja is van mellette,amit 2hete adtál neki,és azt hitted hogy megette,de csak a fagyasztóba rakta.

8.Kinyitja az ajtót,kedélyesen mosolyog,és azt mondja,hogy "Bocs,de mi nem ismerjük egymást !",és becsukja az ajtót.

Melyiken idegesítenéd fel magad a legjobban ? Ismétlem hogy ha még vannak érzelmeid.Vagy ha ezt a szitut el tudod képzelni,és nincs a felsoroltak között,mi lenne az amin felhúznád magad ?

Köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 20. 08:11
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A helyzet úgy néz ki,hogy ki akart velem békülni,aztán hirtelen talált mást.Elküldtem a francba,nem beszéltünk,ami idegesítette.Ő azt hitte,azért mert jön a karácsony,megenyhülök,és mi nagyon jó barátok leszünk ezek után,ezért is akar kedveskedni nekem kajával,de nekem ne kedveskedjen semmivel sem,főzzön az új barátnőjének.Ezért gondoltam azt,hogy mivel tuti ide fog állítani,nem adom meg neki azt az örömöt hogy csak szépen mosolygok,elfogadom,és mintha minden rendben lenne,Boldog karácsonyt kívánok.
2018. dec. 20. 08:39
 12/32 anonim ***** válasza:

"Látod hogy égnek a fények" - Csak világítsanak, ha égnek, akkor már a tűzoltókat kell hívni. :-)

Egyébként én addig nem kezdek új kapcsolatba, amíg vannak érzelmeim az ex iránt, akármennyire is fájdalmas dolog, az új kapcsolat nem gyógyír, önbecsapás, és megalázó annak, aki azt hiszi, hogy ő most neked a legfontosabb a párodként. Ismerkedést persze próbálok, és hátha jön valaki, aki iránt kialakulnak érzelmek, és tovább tudok lépni közben az exen, de amíg ez nincs, addig fölösleges próbálkozni valakivel kapcsolatra, hogy próbáljuk meg, járjunk, hátha kialakul... Ennek mindig rossz vége van.

Melyik idegesítene? Figyelj, amíg vannak érzelmeim valaki iránt, akivel nem lehetek együtt, eleve ez idegesít, hogy a francba, már megint így jártam, és mi kéne ahhoz, hogy kölcsönös és tartós legyen végre valakivel.

2018. dec. 20. 08:42
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Nyisson ajtót egy másik férfi. Mosolyogva köszönje meg és kivanjon neki boldog ünnepeket.
2018. dec. 20. 08:46
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a másik férfi az, ami legfájóbb. Ha nincs kit beszervezni a jeles alkalomra, akkor nyiss ajtót szépen kiöltözve. És fagyjon le a mosolyod, mikor meglátod. "Jajj, csak te vagy az? Hoztál káposztát? Köszi. Úgysincs időm főzni. Csak tedd le. Kösz még egyszer, de bocs, mindjárt megyek el itthonról. Nem gond? Szia." És közben egy kis sminkelés, fülbevaló csere, parfüm, stb. Pont, mint aki a randi partnerét várja. És minél gyorsabban szabadulj meg tőle.
2018. dec. 20. 08:55
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem tudok sajnos férfit beszervezni,mert nem ismerek nagyon senkit aki csak ezért itt dekkolna nálam 24.-én,de akkor mindenképpen szépen felöltözök első körben,így nyitom ki az ajtót.Be nem engedem a lakásba,tehát ez pár perc alatt fog lezajlani.
2018. dec. 20. 09:05
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat, a tini párkapcsolatok eggyel odébb van.
2018. dec. 20. 09:15
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Ha már nagyon meg akarod szivatni, akkor nyisd ki neki az ajtót és mondd meg, hogy nem kell a szánalmas próbálkozása, köszönöd szépen.

30N

2018. dec. 20. 09:19
 18/32 anonim ***** válasza:
Vagy simán ne legyél otthon. Csak van egy barátnő akivel lehet egyet borozni szenteste...ex meg acsorogjon a kajajaval
2018. dec. 20. 09:41
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik szánalmas. Főleg a kezdeményező fél részéről
2018. dec. 20. 09:50
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hülyeséget felnőtt nő nem írhat le

Egyszerűbb lenne ha megírnád neki sms-ben hogy meg se próbáljon jönni, mert nem engeded be/nem leszel otthon és pont..

2018. dec. 20. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!