Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkezdtem vonzódni egy ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem vonzódni egy ismert férfihoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ő egy énekes,színész.Mivel én is ezen a pályán vagyok,igaz sokkal amatőrebb szinten,sok ismert embert ismerek,vagyok napi kapcsolatban velük.De ő más.Párszor eljött a kis társulatunkhoz és tartott néhány mesterség órát nekünk.Nem vagyok már tini,30 is elmúltam,éppen babát várok de a párom sajnos elhagyott sok sok év után,mikor kiderült.

Ez lett a közös témánk ezzel a férfival.Látja,hogy nő a pocakom és rákérdezett miért egyedül jövök megyek mindenhová.Majd beszédbe elegyedtünk mikor elmeséltem neki.Ő már elvált,sok szenvedésen ment keresztül miatta,közös gyerek is van,nehéz neki.Pár napja minden este órakon át beszélgetünk messengeren és úgy érzem közel kerültünk egymáshoz.Legutóbb 2 napja volt tanítani,az órán nem viselkedett máshogy viszont egyből utána kérdezte hogy vagyok lelkileg.

Nem tudom mi van köztünk,de nagyon megnyíltunk egymásnak,megbízunk egymásban.Még nem került szóba,hogy találkoznánk kettesben,de fogalmam sincs mit tennék ha rákérdezne.Szeretném látni,de mégis félek tőle.

2018. dec. 19. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Elkezdtél vonzódni egy ismert férfihoz.
2018. dec. 19. 17:17
 2/4 anonim válasza:

Bereczki Zoli? 😁

Szerintem ez nem vonzalom még. Barátság, de lehet belőle akár szerelem is.

2018. dec. 19. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
55% az esély hogy nem te vagy az egyetlen.
2018. dec. 19. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Oké, mi a kérdés?

Nyilván vonzódsz hozzá, innentől meg majd alakul.

2018. dec. 19. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!