Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mik azok az apróságok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mik azok az apróságok, amik nagyon vonzóak?

Figyelt kérdés
Mik azok az apró dolgok, amelyekről lehet senki nem gondolná, de teljesen levesznek a lábadról? Nekem van ilyen például, hogy ha valami hülyeségen összevitatkozunk, akkor utána odahúz magához és az ölébe ültet, vagy csak néha ahogy rám néz. Lehet bármit mondani, ami nem egyértelmű, de mégis nagyon vonz a másik nemben.

2018. dec. 19. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

A szép kezek.

A kellemes, nyugodt hang. Alapból az is vonzó, ha valaki nyugodt, türelmes típus.

A borosta. Amikor látszik, hogy nem csak barackpihe van a fején, mint egy 12 évesnek.

A tud jól vitatkozni, és vevő a csipkelődésre.

2018. dec. 19. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

Szép kicsi anyajegy a mellkasán vagy bárhol...

Ha arra ker hogy jól dugják meg a p....t.

Ha reggelit csináljátok neki...

Meg moshatóm a hátat , lábat és jot beszegetunk közben...

Sok van :)

2018. dec. 19. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Férfi vagyok és a nőkön a magasság. Tehát ha egy csaj magas, lehetőleg 180 cm feletti (vagy akár ilyen 177-178 is, de inkább attól felfelé).

Abban apróság, hogy a férfiakra nem jellemző, hogy számít nekik a nők magassága (maximum néha alacsony férfiaknál ,hogy a nő ne legyen tőle magasabb), legalábbis nem szokták annyira kihangsúlyozni, mint a nők, de nekem az mellett, hogy még sosem dobtam ki egy lányt sem az ágyamból, mert túl alacsony volt, mégis eléggé vonzó egy nőn az, ha magas. Sok plusz vonzalmat ad hozzá, ami amúgy nem lenne ott.

2018. dec. 19. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Férfiként számomra amit meg szoktam nézni, a szemeit a nőknek, illetve a kezeit.
2018. dec. 19. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Magas férfi
2018. dec. 19. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!