Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szexre készültök egy nővel, és meglátjátok, hogy lóg a melle, hazakülditek?
Tegyük fel, hogy csak alkalmi kapcsolat, nem láttad még korábban meztelen, de ruhában tetszett az alakja.
Ha leveszi a melltartót, és meglátod, hogy kb ennyire lóg a melle:
[link] (bal kép)
Mihez kezdesz? Hazaküldöd?
(Ha nagy természetes (75F-G) melle van, ezt meg már ruhában is tudtad/láttad)
Volt nemrég egy nagymellű "barátnőm",
imádtam a melleit:)
Neki is lógott picit, de csodálatos volt! Teljesen levett velük a lábamról:)
Imádtam!
30/f
En osszvissz egy pasin erzekeltem h ot pl zavarna egy logo mell ezert sebhelyre hivatkozva sosem vettem le elotte a melltartomat, szoval az h milyen mellem van az szamara orok rejtely marad:-)
Soha senki nem panaszkodott, sot-mondjuk az is igaz h enyhen log, szoval nem lepek es veletlenul vagy ilyesmi:-)
De szeretném, ha csak ennyire lógna.
Engem férfi nem fog az életben meztelenül látni, nem megyek házhoz pofonért.
A szeméremajkak miatt sem fog elküldeni.Pedig arról sejtése sincs ruhában.És abból is ezer féle van.
Te elküldesz egy pasit ha épp jobbra görbül neki??
Ha már egy férfi és nő a szexnél tart, és az egyik elküldi a másikat, ott vagy ápolatlanság, vagy lelki defekt van.
Dehogy küldeném el, megdugnám.
Amúgy a "lógó mellekről" nekem teljesen más jutott eszembe, ezek s képek messze vannak tőle.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!