Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szexre készültök egy nővel, és meglátjátok, hogy lóg a melle, hazakülditek?
Tegyük fel, hogy csak alkalmi kapcsolat, nem láttad még korábban meztelen, de ruhában tetszett az alakja.
Ha leveszi a melltartót, és meglátod, hogy kb ennyire lóg a melle:
[link] (bal kép)
Mihez kezdesz? Hazaküldöd?
(Ha nagy természetes (75F-G) melle van, ezt meg már ruhában is tudtad/láttad)
Persze, ezért taktikusan mindig hozzám megyünk, mert ha hozzá, akkor nem tudom hazaküldeni, érted.
Viccet félretéve, ha belemennék alkalmi kapcsolatba (amit nem szoktam), akkor pont nem érdekelne ha van olyan része, ami nekem nem tetszik. Max az zavarna, ha ápolatlan. Pláne, hogy a képek alapján még azt sem mondanám, hogy nem tetszik.
De még ami nekem nem tetszik, arra sem azt mondanám, hogy hiba vagy rossz. Ő olyan, és kész.
27/F
Akik 0-ra értékelték a válaszokat, ők a valóságra kíváncsiak vagy arra, hogy "ááá, nem, a kedvencem a lógós mell"
Komolyan, ennyi ésszel szabadlábon, megkérdezik az ember véleményét egy egyszerű eldöntendő kérdésben (igen vagy nem), és ha az egyik választ adod, akkor le vagy pontozva.
Ne viccelj kérdező! Ezek a cicik se nem nagyok se nem lógósak! Egyszerűen természetesek! szerintem sok nő örülne ha ilyen melle lenne.
És egyébként visszakérdezek: mi nők is csalódhatunk a pasiban ha levetkőzik, nem?
Kb. annyi pasi teste tökéletes amennyi természetesen tökéletes cicis nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!