Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadhatnám el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadhatnám el, hogy sosem leszek vékony?

Figyelt kérdés

Már tiniként sem voltam törékeny, balerina alkat, mint a kamasz lányok többsége, most felnőttként pedig már tényleg nem.

Volt olyan időszak, hogy 10kg-val könnyebb voltam a jelenlegi súlyomnál, de akkor is volt mellem, jóval vastagabb volt a combom, mint a vádlim, volt fenekem, széles maradt a csípőm, miközben mindenütt kiálltak a csontjaim (könyök, medence).

Ilyesmi alkat vagyok:

[link]

[link]

(36-38 a méretem, tehát hivatalosan még nem plus size, de már nem vékony/normál)

És mindigis ilyen szerettem volna lenni:

[link]

[link]

Rendesen fáj lelkileg, amikor ismerős, velem egyidős lányok közlik, hogy nekik 30-32 a ruhaméretük, vagy amikor meghallom valakitől, aki tetszik, hogy neki a karcsú nők tetszenek....

2018. dec. 15. 12:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

"Te nagyon dogos vagy. A ferfiak tobbsegenel elonyt elvezel a sovanyakksl szemben. Azok a nok nem termekenyek,nem kepesek egy gyermek kihordasara az egeszsegi allapotuk miatt. Nem all jol rajtuk semmilyen ruha. Nem lehet megkulonboztetni oket egy fiutol.

Sportolj tobbet,az ad onbizalmat. De ne akarj lefogyni. Vigyazz a szexi idomaidra.

N/36"

A valódi önbizalom és önbecsülés belülről fakad. Egyáltalán nem függ se az ember testétől vagy életkörülményeitől. Egyszerűen abban rejlik, hogy az ember elfogadja önmagát olyannak, amilyen.

A te általad ajánlott önbizalom valójában nem is az, mert abban a pillanatban elveszik, amint a test megváltozik és úgymond nem lesz az elvártaknak megfelelő. Nem az elvárásokhoz kell a testet igazítani, hanem az elvárásokat kell megszüntetni. Volt probléma, nincs probléma.

Persze a sport nagyon jó dolog, ha az ember nem eszközként használja arra, hogy megfeleljen másoknak.

Egyébként hiába változtatja meg a testét, mert később ugyanúgy meg fog jelenni az önbizalom hiány, csak más formában, mivel ha csak a testét változtatja meg, akkor a kiváltó tényező, ami az ön el nem fogadás, továbbra is a háttérben marad.

Szóval én azt tanácsolnám, hogy a kérdező végezzen önvizsgálatot, és nézzen a dolgok mélyére. Ha megtalálja az ön el nem fogadás okát, akkor meg is szüntetheti, és nem lesz semmilyen problémája a testével. Az esetek 99%-ban az ön el nem fogadás hátterében a megfelelési kényszer áll, amit a boldogtalanság okoz.

Boldogtalanságot pedig az okoz, hogy elhitették az emberrel, hogy dolgokat kell szereznie ahhoz, hogy boldog lehessen.

Boldogtalanság -> Az ember megpróbál dolgokat szerezni, hogy boldog legyen (ebben az esetben egy másik embert) -> Szembesül azzal, hogy a teste nem vonzó mások számára (ami egyébként egy illúzió) -> Önmaga okozta frusztráció és önutálat.

Minden a boldogtalanságból indul.

Jöjj rá, hogy nincs semmire szükséged ahhoz, hogy boldog legyél. Se arra, hogy jól néz ki, se arra, hogy legyen valakid. Semmire.

2018. dec. 15. 13:26
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Azok a nők, akiket először linkeltél ezerszer vonzóbbak, mint amiket utoljára. A 4.képen pl. milyen combja van már a csajnak, vékony, görbe. Inkább nem írom le, mi jutott róla eszembe.
2018. dec. 15. 13:31
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem te vagy a csaj tegnapról, akinek az volt a teóriája, hogy a nagyobb mellei kövérítik őt?

Az utolsó lány már túl vékony szerintem, de a többi meg ízlés dolga, mindegyik arányos és normálisan néz ki. Ha ilyen vagy, akkor nincs okod panaszra. Ha széles a csípőd, abból nem fogsz fogyni, ha fejreállsz sem, mert az a medencecsontod.

32/f

2018. dec. 15. 13:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked testkepzavarod van. A 30/32-es ruhameret meg a legtobb helyen nem is letezik. En olyan vagyok mint a "vagyott" kepeiden, es 34-38-ig minden meretben vannak ruhaim, szoval mereteken felesleges lovagolni.
2018. dec. 15. 13:36
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Van egy olyan érzésem, hogy a 36 éves #8-ast egy olyan csajjal csalták meg, mint amilyen a képeken van, vagy szimplán olyanokról álmodozik a párja, miközben vele bújik ágyba. :D
2018. dec. 15. 13:38
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Azért az első két képes alakkal is bőven találsz olyan csávót, akinek tetszel.
2018. dec. 15. 13:55
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Látszik, hogy még életedben nem foglalkoztál táplálkozással.

Az általad linkelt képek között nem testalkatbeli különbség van, hanem annyi, hogy az összes képen normál BMI-vel rendelkező nők láthatók, csak az utolsón levőknek a normál tartományon belül alacsonyabb a BMI-je. Ha úgy akarsz kinézni, fogyjál.

De látszik, hogy ilyet még sose csináltál, mert se a magasságod, se a súlyod nem adtad meg, ezek nélkül nem lehet elindulni.

2018. dec. 15. 14:14
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

Te h_lye vagy kérdező??

Már bocsánat, de én is 36/38-as méret vagyok, ami M-es méret! Nagy mellel, vékony derékkel ( homokóra alakkal), és elárulom a bulikon is az első vagyok, akit betalálnak a pasik, pedig a barátnőim az általad áhított sovány kategóriák...

Úgyhogy erről ennyit. Nem hiszem, hogy ezen múlna. Félre értés ne essék, nem tartom rondának a sovány alakot sem, sőt! Az is szép! De én pl szeretem az alakomat így ahogy van, persze a sport sosem árt.. :)

Mellesleg 36/38-as mérettel a még mindig "vékony"/normál kategóriába vagyok.

Amúgy milyen méret az a 30/32?? XS?

Középiskolában voltam ilyen bolond én is, aztán rájöttem, hogy tök felesleges.

ÉS igen, van akinek ez jön be jobban, van, akinek az. Az én páromnak is volt sovány barátnője is, molettebb is előttem, meg most én, és elég jó nőnek tart, a haverjai is sokszor dicsérnek.

Arról nem is beszélve, hogy semmit nem számít hogy melyik alkat vagy, ha szerelmes lesz beléd valaki.

Szóval szerintem ez inkább a saját butaságod, mert elviekben egy méret vagyunk, és én nem vagyok sem "curvy" sem molett, jól érzem magam a bőrömben, és a férfiak is elég hamar észrevesznek.

N

2018. dec. 15. 14:50
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
A képeken amit először linkeltél igazi NŐ van. A többi fogpiszkáló.
2018. dec. 15. 15:05
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan fogadd el magad, hiszen nem tudom, pontosan miért probléma számodra az, hogy olyan vagy, amilyen.

Ilyesmi alkat voltam én is a kezdetektől. Szerettem, főleg miután megtaláltam, hogy milyen öltözködés, milyen ruha fazonok a nekem valók. A párkeresés se volt probléma sosem, a férfiak között mindig akadt, aki vonzónak, csinosnak talált.

Arra viszont figyelj, hogy később ne hízz el, mert hamar felszaladhatnak a kilók.

2018. dec. 15. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!