Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te miért nem szülnél (két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért nem szülnél (két gyermeket)? Nem egyszerre.

Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
A gyereket nem megszülni kunszt, hanem felnevelni. Ahhoz meg megfelelő társ kell.
2018. dec. 15. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Mert hapsi vagyok.
2018. dec. 15. 09:21
 3/13 A kérdező kommentje:
>2 tartsd a buksidat egy simire
2018. dec. 15. 09:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A szüléssel még nem is lenne nagy gond, de egy gyerek nevelésére van elég energiám, időm, pénzem.
2018. dec. 15. 09:29
 5/13 A kérdező kommentje:
*nincs?
2018. dec. 15. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Nincs nálam a kutya, és nem így hívják.
2018. dec. 15. 09:37
 7/13 anonim ***** válasza:
mert önző vagyok, és ezt belátom
2018. dec. 15. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Én férfi vagyok, de leírom miért nem lesz gyerekünk a párommal.

-Nem akarunk gyereket. Szerintem már ez elég ok.

-Hova csináljunk gyereket, amikor magunkat sem tudjuk normálisan ellátni? Albérletbe nem fogunk gyereket vállalni, mert ha valamiért kiraknak akkor egy babával lehetetlen másik lakást találni. Saját házra kb esély sincs, úgyhogy ez van.

-Ha a barátnőm szül, akkor nem tud majd dolgozni, egy fizetésből pedig albérletben nehéz megélni.

-Ha a közeljövőben kimennénk külföldre dolgozni akkor a gyereket is magunkal kéne ráncigálni.

-Az is megeshet, sőt az a valószínűbb, hogy a jövőben csak romlani fog itthon az életszínvonal, egy gyereket pedig nem akarok nyomorban, fidesz agymosás közepette felnevelni.

2018. dec. 15. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Van egy lányom!!

1 sosem bíznèk meg megegyszer senkiben (itt is megvolt a nagy szerelem).

2 egy gyereknek meg tudok adni mindent (figyelmet, anyagiakat), kettő nem férne bele.

3 lehet önző vagyok, de magammal is akarok foglalkozni és nem othon gyerekeket nevelgetni...

N26

2018. dec. 15. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Max egyet vállalnék be, hogy neki mindet meg tudjak adni,ne kelljen semmiben hiányt szenvednie.
2018. dec. 15. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!