Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a jelenség lehet a modern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a jelenség lehet a modern társadalmak demográfiai fenntarthatatlanságának a mozgatórugója?

Figyelt kérdés

férfi+pénz=férfi+nő(+gyerekek)

nő+pénz=nő+szexkapcsolat(+macskák)

szóval, első lépésben eléred azt, hogy kivívsz egy egyenlőségi jogot a nőknek (ne menjünk bele)

második fázisban a jövedelem eloszlik a nemek között, így a férfiak anyagi háttere a nők javára csorbul, a férfiaknak csak kb negyede mondhatja el, hogy jobb helyzetben van mint a nők gyengébben kereső fele

harmadik részben rájössz, hogy a nők kb 6000 évig nem találkoztak olyannal, hogy ők tartanak el egy családot + lehetetlen is mert gyerekvállaláskor megtorpan a karrier..meg minden téren idegen mert az eltartás mint olyan csak a férfiakban rögzült az idők alatt..a nők ha jól keresnek akkor a mégjobban kereső partner a cél, ha nincs készleten akkor inkább felejtős..csak ha ugye először elveszel a nők javára akkor nem lesz elegendő pénz ehhez a többletjövedelemhez férfifronton

aztán következik az, hogy ez mind bonyolult lesz egy nőnek és megelégszik a rendszeres testiséggel és éldegél egyedül

eredmény: öregszenek a fejlett országok, jee 🤘

2018. dec. 14. 23:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10%

Bírom,hogy az éleslátást lepontozzák. Kérdező, nagyrészt igazad van. Erről már rengeteg tanulmány készült,nem találtál fel újdonságot. Fogyasztói társadalom.

A férfiakat elh***ítették azzal,hogy attól lesz férfi, ha mindenből nagyot vesz és reggeltől estig dolgozik, hogy ezeket megtehesse, különben frusztrált lesz.

A nőket meg ezzel az "én vagyok az erős, független, önálló nő,nincs szükségem senkire" dumával. Aztán persze ettől frusztráltak, mert ez csak az egójukat növeli, normális életük nem lesz tőle, főleg amikor már 40 körül járnak. Végül zsörtölődő asszonyok lesznek, egyedül. De legalább rengeteget vásároltak, növelik a GDP-t.

Miért maradnak egyedül? Mert ma nem divatos erről beszélni, de minket férfiakat teljesen hidegen hagy a nők karrierje, teszünk rá magasról. Odajön a csaj randin és azt mondja, hogy "van diplomam, egzisztenciám, karrierem, autóm" én meg erre azt felelem: "Jó, ezek nekem is vannak. Szóval mit hozol a kapcsolatba? "

Erre nem fogok kapcsolatot indítani. Fordítva egy nő sem mondja azt,hogy "semmi baj,ha nincs diplomad meg karriered. Nekem van. Te figyelj a családra meg az otthonra." Biológiailag nem vonzódnának hozzám. Szóval el vannak a nők tévedve keményen.

Már találkoztam olyan lánnyal,aki kikérte magának,hogy őt hazakísérjék buli után. Aztán meg rátámad valami részeg fickó és a csaj rájön, hogy a férfi kísérő az ő fizikai gyengeségének ellensúlyozására való (ertsd, a támadó rohogve tépi ki a táskát a kezéből és kocogva lefutja az utána rohanó nőt), akkor meg sírnak, hogy a világ rossz. Igen, a világ veszélyes egy nőnek éjjel, ezért ajánljuk fel a kíséretet.

De ma a nő inkább azt választja,hogy ő a független nő és túlórázik a munkahelyén, hogy taxival mehessen haza... értelmes.

2018. dec. 15. 10:23
 22/30 anonim ***** válasza:
11%

Hatalmas függetlenség egész életedben a munkahelyen "élni", hogy jatszhasd a karót nyelt önálló nőt. Ezt már elég sok lánynak megmondtam és volt aki felfogta 1-2 hónap sértettség után :D

Legyen egy nőnek önálló keresete, de visszataszító,amikor a karrierje az életcél. Az a cél,hogy egy másik embernek jó sok pénzt keressen, miközben a szerelmi életét lenullázza...

2018. dec. 15. 10:27
 23/30 anonim ***** válasza:
98%

" a férfi kísérő az ő fizikai gyengeségének ellensúlyozására való "

Nem az őserdőben vagyunk. Van nálam gázspray, lehet menni taxival, és legkevésbé sem akarnám, hogy alig ismert emberek megtudják, hol lakom.

Nehogy már itt előadd, hogy egy nőnek éjjel otthon a helye és majd a barátnődet sem engeded el erre hivatkozva, csak ha a nyakában lihegsz.

Szánalom.

2018. dec. 15. 10:48
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha meg többen vannak, akkor te sem mész sokra.

Egy újabb díszpéldány, aki a fizikai erejére hivatkozik, mert másra nem tud.

2018. dec. 15. 10:50
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

En a penzt onmagaban szeretem, nincs koze ahhoz, h kit valasztok parnak. A karrierem rolam szol, nem masrol.

Amugy meg valamit ki szoktak hagyni ezekbol az eszmefuttatasokbol, megpedig a hozomanyt. A nok sosem a csupasz fenekukre hazasodtak, a lanyos haznak komoly anyagi megterheles volt kihazasitani a lanyukat. Parasztnak, polgarnak, kisnemesnek egyarant. Manapsag a nok hozomanya a vegzettseguk, amivel penzt kereshetnek. Nem ok dagasztjak a kenyeret, hanem megveszik. Nem ok fejik a tehenet, hanem megveszik a tejet, sajtot. Nem ok varrjak a fuggonyt, hanem megveszik. Es a tobbi. Ma is lehetne egy keresetbol elni, csak az az eletszinvonal senkinek se kene. Nagyanyameknal meg dongolt padlo volt, nyaron mezitlab jartak es minden testverenek csak egy pulovere volt. Most is lehet igy elni, hajra. Es regen is voltak kozeposztalybeliek, akik jomodban eltek a bankhivatalnok vagy aljegyzo ferj fizetesebol. Hajra, lehet ambiciozusnak lenni. Mindent megvalosithatsz most is, csak akarat kerdese. A koszenbanya tulajdonos lanyahoz pedig regen is szegenynek szamitottal, ha csak egy juhaszbojtar voltal. Mindig voltak es mindig lesznek nalad gazdagabb nok.

2018. dec. 15. 11:04
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

De ma a nő inkább azt választja,hogy ő a független nő és túlórázik a munkahelyén, hogy taxival mehessen haza... értelmes.

Inkább ezt csinálja mint hogy az ilyen a nő csak csatolt része lehet a pasinak tipusu férfiak talpát nyalja. Sok nő pont emiatt nem mer kilépni egy szar kapcsolatból mert megbélyegzik hogy pasi kell mellé anélkül légezni se lehet a nőnek a mai férfiakra minden jellemző csak nem az erő és a védelem inkább erőszakos uralkodó elnyomó korlátozó ne h a nőnek öntudata legyen egyedül csak függjön tőlük,nem kell senkitől függeni bánatotokra az a világ elmúlt hogy hajbókulunk nektek értelmes nő nem max a proli nő. Mondom ezt ugy hogy feleség vagyok,de nem eltartott kitartott használt agyatlan amit a legtöbb pasika óhajt..

40N

2018. dec. 15. 11:16
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Én még egyetlen alkalommal láttam erős nőt. Ha megjelent, férfiak és nők ránéztek és félreálltak az útjából anélkül, hogy a testőrök terelgették volna szét az embereket. Ellenben férfiból elég sok ilyen van, ha nem is általános.

Azonkívül csak olyat, aki erősnek akart látszani és erőlködött. Egy férfiból az erő természetesen jön, egyszerűen megjelenik és süt a kisugárzásából, hogy ott erő van és határozottság.

Eleve nincs egy nőnek erőt jelképező kiállása.

2018. dec. 15. 15:30
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nehogy már itt előadd, hogy egy nőnek éjjel otthon a helye és majd a barátnődet sem engeded el erre hivatkozva, csak ha a nyakában lihegsz."

A barátnőm egyedül megy el éjszaka és magától kér meg, hogy elémenjek a buliba. Ha későn végez, akkor kérnie sem kell, mert a sok t*hó pusztán azért ler**ancozza az utcán, mert jól néz ki. Így alap, hogy elémegyek.

Az a különbség közted és közte, hogy ő nem játssza el, hogy mennyire erős és független nő. Nem iszkol hazafelé éjszakánként a kisutcákban, ha valami zajt hall a háta mögött, ahogy sok "erős és független" nő teszi. Megkér egy férfit, hogy segítsen neki, mert ismeri a világot és biztonságban mozog bárhol.

Sőt, a barátnői is külön örülnek, hogy a barátnőjük pasija hazaviszi őket és nem kell hajnali egykor a belvároson keresztül szenvedni magukat, miközben öten megfogdossák a feneküket, csak mert jól néznek ki. Az emberek betegek. A nők is, csak ők fizikailag terrorizálják a másik embert, hanem lelkileg, érzelmileg.

Gyáva duma, hogyha többen vannak, akkor semmit nem ér a kísérő. Nem voltál még ilyen helyzetben, azt látom, nem ismered ezeket az embereket. Tanítják bűnügyi szakokon a motivációkat, ha érdekel, olvasgass.

S igen, még egy férfi aki az erejével IS képes előjönni. Mert ez a férfi szerves része. Mindjárt elszégyellem magam azért, ahogy születtem. :D

A világ sajnos tele van beteg, sikertelen és frusztrált emberekkel. Vagy elfogadjátok vagy éltek egy buborékban.

Még jó, hogy eltértünk a témától. :)

2018. dec. 15. 15:45
 29/30 anonim ***** válasza:

"En a penzt onmagaban szeretem, nincs koze ahhoz, h kit valasztok parnak. A karrierem rolam szol, nem masrol."

Legalább őszinte vagy.

2018. dec. 15. 15:47
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen, oszinten szeretem a penzt. :) Mert oszinten szeretem az egeszseges eteleket, a csinos ruhakat, a bkv berletemet, hogy hetente haza tudok utazni a szuleimhez, hogy minden szerettemnek es magamnak is tudok venni karacsonyi ajandekot, hogy tudok venni diszkivilagitast, adventi koszorut es egyeb unnepi vackokat. Szeretek takarekoskodni is, hogy egyszer vehessek egy autot. Szeretnem a leendo gyermekemnek az ajanlott vedooltasokat is megvenni (nezz csak utana hany tizezret el lehet erre kolteni). Ehhez mindhez penz kell. Nincs kedvem alacsony eletszinvonalon orokos lemondasok kozott elni es kozben gyulolni a ferjemet, hogy miert nem tudja kielegiteni mindem vagyamat. Bizony, az o fizetesebol is meg tudnank elni, meg csak nem is tengodve, de sokkal szerenyebben. Szep ruhak helyett csak nem gaz lenne, autom sose lenne, csaladommal csak messengereznek es azt a tizezret se biztos, h berletre koltenem, hanem sokszor bliccelnek. Rota es meningococcus elleni oltas meg marad a gazdag emberek sportja. Nem fogok elnezest kerni amiatt, mert vannak vagyaim es teszek ertuk.
2018. dec. 15. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!