Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a jelenség lehet a modern társadalmak demográfiai
fenntarthatatlanságának a mozgatórugója?
Figyelt kérdés
férfi+pénz=férfi+nő(+gyerekek)
nő+pénz=nő+szexkapcsolat(+macskák)
szóval, első lépésben eléred azt, hogy kivívsz egy egyenlőségi jogot a nőknek (ne menjünk bele)
második fázisban a jövedelem eloszlik a nemek között, így a férfiak anyagi háttere a nők javára csorbul, a férfiaknak csak kb negyede mondhatja el, hogy jobb helyzetben van mint a nők gyengébben kereső fele
harmadik részben rájössz, hogy a nők kb 6000 évig nem találkoztak olyannal, hogy ők tartanak el egy családot + lehetetlen is mert gyerekvállaláskor megtorpan a karrier..meg minden téren idegen mert az eltartás mint olyan csak a férfiakban rögzült az idők alatt..a nők ha jól keresnek akkor a mégjobban kereső partner a cél, ha nincs készleten akkor inkább felejtős..csak ha ugye először elveszel a nők javára akkor nem lesz elegendő pénz ehhez a többletjövedelemhez férfifronton
aztán következik az, hogy ez mind bonyolult lesz egy nőnek és megelégszik a rendszeres testiséggel és éldegél egyedül
Egyesek kicsit nehezen emésztik meg, hogy semmi nem jár nekik, csak mert farkuk van :D
2018. dec. 15. 00:32
12/30 A kérdező kommentje:
szeretnétek ti még ilyen betegségben szenvedni XP
2018. dec. 15. 00:46
13/30 anonim válasza:
Neked akkor se jutna nő ha minden nő csoro lenne te pedig milliárdos. Hányok az ilyenektől akik szerint a nőnek már semmihez se legyen joga ki menni a házbol se, ne dolgozzon mert nő, de azért a pasit tartsa el ő....
2018. dec. 15. 00:46
14/30 A kérdező kommentje:
miért kell mindent mögégondolni?
valaki szemet vetett a megbecsülésetekre?
én sehol sem írtam..szimplán nem sikeres a szerepek keverése..
2018. dec. 15. 00:50
15/30 anonim válasza:
És ki akar egyáltalán szerepet játszani, hm?
2018. dec. 15. 00:57
16/30 anonim válasza:
Nem furcsa, hogy akármit írsz, az az emberekben megvetést, utálatot ébreszt? Sose gondoltad azt, hogy lehet veled van a baj, ha mindig ellenszenves vagy az embereknek? Neked nem rossz érzés ennyi negatív érzelmet provokálni, és ebben élni? Nem szerettek a szüleid, vagy mit kompenzálsz ilyenkor? Komolyan kérdezem.
2018. dec. 15. 05:26
17/30 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva ez kevés emberre igaz. Akikről leginkább szólna ez a dolog azok a szilikonozott szájú 0IQ plasztikázott alanyok akik valóban ilyenek. De ezek nem nők. Nem szabad egy kalap alá venni ezt a két kasztot. Röviden kedves kérdező nincs semmi baj a nőkkel csak észre kell venni a normális nem agyon festet nőket is.
2018. dec. 15. 06:30
18/30 A kérdező kommentje:
azt a szüleim tudják, hogy szerettek-e..én bírtam őket az a lényeg..
2018. dec. 15. 07:52
19/30 anonim válasza:
És anyukád se szeretett mást apukádban, csak a pénzét? Otthon ült, körmöt lakkozott, sminkelt, puncit borotvált, hogy cserébe apukád eltartsa, te pedig azért vagy csupán, hogy ne tudja kitenni, mikor megunta?
Te ezt láttad otthon, így élnek a szüleid?
Az szomorú.
2018. dec. 15. 08:00
20/30 anonim válasza:
Látom sokaknak nem jött le a lényeg! Amúgy sok az igazság amit leírtál kérdező! Én is azt tapasztalom, hogy a férfi sok pénz mellett lesz nő bár ez mindig is így volt ez nem újdonság, viszont a nők kezdenek elférfiasodni, főleg a diplomásokat szoktam bírni,igen én csak szakmunkás vagyok lehet szapulni de olyan elvárásokat támasztanak aminek nem lehet megfelelni! Az ilyen nők 90%ban legyen a férfi is azonos végzettségű keressen a nőnél is többet vagy legalább azonosan, rendelkezzen a férfi saját lakás autó stb vel és akkor talán hajlandó ezen nők egy része párkapcsolatba lépni! De ez is inkább csak szexről szól mert ott marad az ellentét nem képesek családban gondolkozni a nő nem tart el senkit ez a férfi a dolga alapon, és igazából gyerek meg ilyenek meg sem fordul a fejében! Aztán mire idős lesz 40 és felett sokszor akkor jönnek rá,hogy már késő és nem érte meg az egész karrier ott lesz egyedül család,barátok nélkül és jöhetnek a macskák! Szerény meglátásom szerint az egyszerű szakmunkás emberek akik tudják,hogy milyen kemény munka bármiért is megdolgozni ott sokkal több és jobb a párkalcsokat és gyereket is előbb vállalnak mint a túlképzett karrierista rétegnél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!