Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek párokat nagy korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek párokat nagy korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést a családi kapcsolat kategóriában. Egy 31 éves nő írt és kiderült hogy 20 éves sráccal jár. Eléggé szét szedték a válaszadók hogy úgyis csak szórakoznak egymással meg mit akar egy kamasz fiútól hogy ez erkölcstelen meg ilyenek.

A nő tök jól érvelt. Mondta hogy nem tudunk semmi róluk így miért jelentünk ki ilyesmit hogy undorító meg úgysem fog működni. És mondta hogy ne vicceljünk már, egy csomó olyan pár van akik között 10, 15 vagy 20 év különbség van.

Ti ismertek ilyen párokat?

Az én családomban van egy. Nagybátyám új felesége 14 évvel fiatalabb tőle. Nagybátyám 42 volt mikor összejöttek, a felesége meg 28. Nem ismerek náluk boldogabb párt.

Nálatok vannak példák? Ha igen működik vagy sem a kapcsolat?

2018. dec. 14. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Keresztanyám volt, ha jól tudom 47, a párja 82 mikor össze jöttek. Külföldön találkoztak, a bácsi felesége súlyos betegségben szenvedett, haldoklott. Keresztanyám segített neki a ház körül, aztán a bácsi felesége elhunyt, de ő ott maradt vele mert állítsuk szerint egymásba szerettek. Közös gyerekük is született.

2019. jan. 5. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Testvérem nője annyi idős mint anyám. 20 év van köztük. Apám meg egy velem egy idős lánnyal van. 28 év van köztük... 😂😂
2019. jan. 5. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Köztünk 27 év van, én 34N, pàrom 61F.

Köszönjük, évek óta működik.

2019. jan. 5. 16:02
 14/16 A kérdező kommentje:
11es keresztanyád 47-48 évesen szült?!
2019. jan. 6. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen 48-49 volt, mikor szült.
2019. jan. 6. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

Nagybátyám és a felesége közt 12 év van. A nőci 20 volt, mikor összejöttek, egy gyerekük van. Így kívülről harmonikus kapcsolatnak tűnik.

Köztem és a párom közt 16 év van, nagyon jól működik. Gyerek még nincs

2019. jan. 7. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!