Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek párokat nagy korkülönbséggel?
Olvastam egy kérdést a családi kapcsolat kategóriában. Egy 31 éves nő írt és kiderült hogy 20 éves sráccal jár. Eléggé szét szedték a válaszadók hogy úgyis csak szórakoznak egymással meg mit akar egy kamasz fiútól hogy ez erkölcstelen meg ilyenek.
A nő tök jól érvelt. Mondta hogy nem tudunk semmi róluk így miért jelentünk ki ilyesmit hogy undorító meg úgysem fog működni. És mondta hogy ne vicceljünk már, egy csomó olyan pár van akik között 10, 15 vagy 20 év különbség van.
Ti ismertek ilyen párokat?
Az én családomban van egy. Nagybátyám új felesége 14 évvel fiatalabb tőle. Nagybátyám 42 volt mikor összejöttek, a felesége meg 28. Nem ismerek náluk boldogabb párt.
Nálatok vannak példák? Ha igen működik vagy sem a kapcsolat?
Andy Vajna: "Yeah, igen, jól mukodunk egyutt, you know, Tímea egy csodálatos wife, a harmony tokeletes koztunk, és már tervezzuk a little baby-t, de még nem árulhatok el errol semmi komolyat. Ha bármi serious lesz, tudatni fogom mindenkivel. Thank you mindenki." :DDD
Ugyanez a nő azt is mondta, hogy egykorúaknak nézik őket a pasijával. Es aztan meglepodott hogy egy ilyen fiatalka feltini meg apukaval es nagyival karacsonyozik (de ugye naluk nem okoz problemat a korkulonbseg :D). Ehhez mennyire kell delíriumban lenni? :D
Az ilyen kapcsolatokkal akkor nincs baj, amikor a korkulonbseg ellenere ket egyenlo fel all egymassal szemben. Egy lassan kozepkoru no es egy milfesedo nokre buko meg szinte feltini srac esetben ez nagyon nincs igy. Ellenben egy 25-35-45-50 (mindegyik a nem tul extremmel parositva) kombinacioban en nem latok problemat, ott ket felnott emberrol van szo, nem pedig fetiseket akarnak kielni vagy komplexusokat vagy taplalni magukban hogy "oh en fiatalos vagyok", vagy "oh en annyira komoly vagyok".
Barátnőm 41, férje 30..és van 2 gyerkőc, tökéletesen boldogok.
Nagybátyám 52, élettársa 65, gyerek nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!