Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért akarja mindenáron kinyomkodni a pattanásaimat?
Nem vagyok nagyon pattanásos, általában tiszta az arcbőröm, de menzeszkor (gondolom a hormonváltozás miatt) megjelenik itt-ott az arcomon.
Ilyenkor a párom állandóan megkérdezi kinyomhatja e. Múltkor már szinte könyörgött érte, hogy had nyomtassa ki. Másnak is van ilyen, aki szeret pattanásokat nyomkodni?! :D 21L
"Akkor te nem tudsz pattanást nyomni. Nekem is volt már pattanásom, és nem lett heges, ugyanúgy eltűnik pár nap után, mintha nem nyomtam volna ki."
Nekem nem csak 1-1 pattanásom volt, hanem rengeteg és folyton kiújultak. Ahogy a kérdezőnek is folyton kiújulnak, mivel havi rendszerességgel megjelennek az arcán.
1-1 pattanás kinyomása is kárt okoz a bőrben, de szinte semennyire nem lesz látható a nyoma, azonban ha rendszeresen, mondjuk havi szinten minden hónapban kinyomkodja, akkor egy idő után nagyon csúnyán kráteres lesz az arca, mert egyre jobban szétroncsolja a bőrét.
Szóval az a lényeg, hogy 1 pattanás kinyomása is káros, viszont nem annyira, mintha rendszeresen csinálná. Neked valószínűleg nincs túl sok pattanásod, ha nem heges az arcod. 1-2 pattanás kinyomásától még nem lesz az ember arca kráteres.
"Aki azt szerette pattogtatni, az pattanás nyomkodó is volt egyben."
Én nagyon szeretek buborékfóliát nyomkodni, pattanást viszont nem annyira. Legfeljebb sajátomat, azt is csak elméletben, mert nincsenek pattanásaim. Máséhoz nem nyúlnék kérésre sem.
Nő vagyok, én is szeretek nyomkodni. Kielégítő (nem szexuális értelemben) látni ahogy megtisztul a bőr. Engem megnyugtat, kis sikerélmény is ha igazán nagyot sikerül kiirtanom. Volt, hogy kicsit nyaggattam a párom, hogy engedje, ha észreveszel egy "neked tetszőt" pont annyira zavaró mint egy maszat a szemüvegeden.
Nem csak én vagyok így, több barátom, férfi-nő is mondta, hogy jó szórakozás a nyomkodás.
A hurkás fekete fejűek az igaziak :)
Youtube-on is van pár videó róluk :)
De a szálka, botfly lárva és mangoworm kihúzásos videók felülmúlhatatlanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!