Mi okozhatja a pattanásaimat?
Az étkezésem rendben van,húst azt jelenleg nem eszem(de amúgy nem vagyok vega),sok a zöldségés gyümölcs,sok vizet fogyasztom.
Nem eszem túl zsíros,olajos ételeket.
Sportolok.
Fogamzásgátlót szedek cisztákra.
A nyakam és az állam a problémás.
Szerintetek mi okozhatja ezeken kívül még?
Rejtett tej- vagy gluténérzékenység is lehet a háttérben, nekem például ez volt. De lehetsz érzékeny valamelyik arcápolási termékedre, nem biztos hogy a párnád anyaga jó (műszálastól durván kipattogok, ezért csak és kizárólag 100% pamutot), sokat tapizod az arcodat napközben (egy csomó bacit meg dzsuvát juttatsz rá, én pl vizsgaidőszakban a bal oldalamon szörnyen nézek ki, mert a bal tenyerembe támasztom a fejemet). Vagy lehet szimplán genetikai ok is, ezzel a bőrgyógyászon kívül nem tudsz mit csinálni.
Esetleg próbáld azt ki, hogy kb. 2 hétig megpróbálsz tej és gluténmentesen étkezni. Ha attól van, el fog kezdeni szépen múlni. Szépen visszavezeted először a tejet egy hétig, aztán ha újra jönnek, akkor az a ludas, ha nem, akkor a glutén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!