Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki magányos, és a dec.24. ét itt tölti a neten a gyakorin?
én vagyok ;)
bár én nem vagyok egész nap itt
inkább csak nézek ki az ablakon, és teázok, meditálgatok, nézem a felhőket
viszont végeredményben semmi különöset nem csinálok egész nap...
Amikor azt hiszem elég bölcs vagyok hogy tudjak jó tanácsokat adni - akkor írogatok az ezotériába, meg az önismereti kérdésekbe...
néha jó egy kicsit mélyebb eszmefuttatásokba keveredni...
"Amúgy meg ki volt az az idióta aki kitalálta a karácsonyt,meg szilvesztert ? Bezzeg anno mki lecarta melyik nap,melyik hónap,..."
Ahhoz képest, hogy milyen idióta dolognak tartod, ezzel vagy elfoglalva, tehát egyáltalán nem vagy érdektelen. Vágysz rá, és okolod-minősíted-szidod azt az "idióta" valakit, aki kitalálta.
Hatalmas öngól.
Nem az a célom, hogy megbántódj, hanem, hogy reflektálj magadra is, ne csak a körülményekre, és fejlődj.
Te ezzel a kérdéssel, és a kijelentéseiddel el akarod tolni a felelősséget másokra a saját érzelmi életed minőségéért, ami felett neked van hatalmad egyedül, mert impulzusok mindig vannak, és azokat nem, csak a rájuk adott reakcióinkat tudjuk megválasztani.
Akkor van esély valami jobb megteremtésére.
Értem miről beszélsz, nekem sem volt ilyen formában sok kellemes élményem a karácsonnyal kapcsolatban.Sőt, nehezen éltem meg én is az ünnepeket, és a mindennapokat.
De felismertem, hogy ha jobbat akarok magamnak, akkor tennem kell érte, tettem is, fejlődtem, az utóbbi 5 évemben mély önismereti munkába kezdtem, és eljutottam arra a szintre amikor azt tudom mondani, hogy "jól érzem magam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!