Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy az én hibám minden?
Kedves Kérdező!
Kicsit rébuszos a kérdésed, szerintem is most indulsz el a jóirányba. Mert felelősséget vállalsz, merr elismered, hogy te is hibás vagy. Nem tudom, miben?
Párkapcsolat? Megcsaltad? Napot loptál? Nem törődtél vele? Esetleg bántottad? Akár szavakkal, az is elég....
Vagy a gyerekeiddel való kapcsolat?
Jómódú szülők gyerekeként egyetem helyett rendőrségi ügyed lett és megunták és kidobtak otthonról?
Megvolt most már az első lépés, a felismerés, de nem ülhetsz és nyalogathatod a sebeidet, a melledet verve, hogy én bűnöm, én legnagyobv bűnöm, mert az màr át fog csapni az ónsajnálatba, és újra az önzés a vége.
Igen. Igenis van tovább, sőt most kezdődhet számodra egy minőségibb, tudatosabb élet, ahol odafigyelsz másokra és magadra.
Bármi is történt, újra kell építkezni, ezen az új alapon. Vagy jóvátenni, amot lehet. Bocsánatot kérni és magadnak is megbocsátani. Ebben tud segíteni, ha esetleg még gyónni is elmész, vagy egyszerűen imádkozol, és bocsánatot kérsz.
Mindenképp van újrakezdés, ha az első sokkon túl vagy, menj tovább, vagy ha tudsz, lépk vissza oda, ahol előszór letértél a jó irányról.
Én javaslom a Bibliaolvasást, főleg a zsoltárokat és a példabeszédeket.
Esetleg személyiségfejlesztésen is érdemes dolgoznod, ha van kedved. Első könyvként Florance Littauer: Személyiségünk rejtett tartalékai c. könyvet javasolnám!
Hajrá!
Képes vagy rá, kikecmeregj és újra építs magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!