Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fognak nekem hinni vagy már nem? Rájöttem hogy nagyon utálom.24n
Ő amikor látta hogy véres vagyok hívott mentőt. Bocsánatot kért. Ez már 3 napja volt. De én nagyon megutálam őt.
A szüleimnek is hazudtam meg mindenkinek
Értem, tehát akkora a sérüléseid el vannak látva. Ez a legfontosabb.
Zárd ki az életedből, akármennyire is könyörögne a későbbiekben, vissza ne fogadd ! De azért gondolom, előtte is voltak arra utaló jelek, hogy agresszív. Belegondoltál, hogy ennek akár...ne is mondjam, milyen következményei is lehettek volna ?...
Ha lelkileg felkészültnek érzed magadat, akkor mondd el édesanyádéknak. Ha pedig azt érzed, hogy olyan fokú lelki sérülést okozott, hogy egyedül nem tudod feldolgozni, fordulj szakemberhez.
Hol vagy ? A szüleidnél ?
Utáld is..
Mondd el nyugodtan mindenkinek, hinni fognak neked és legalább ők is azon lesznek, hogy minél távolabb legyen tőled.
Jézusom.. az arcodra, szemedbe pattanhatott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!