Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédban lakó pasi miért vált ki belőlem ilyet?
Figyelt kérdés
A szomszédban lakik egy férfi, akivel nem sokat beszélgettünk eddig, pedig már régóta egy lépcsőházban élünk. Mostanában úgy hozta a sors, hogy többször összefutottunk és váltottunk pár szót. Ritkán láttam mosolyogni (emiatt elég mogorvának, komolynak gondoltam), de a mostani alkalmakkor többször rám mosolygott és a mosolyától "besokkoltam":) Szinte mindig azon gondolkozom milyen indokkal kopoghatnék be, de már félek, hogy hülyének néz. Persze mindig kedves és segítőkész, teljesen más, mint, amit gondoltam róla. Párom van és gyermekem, 32 eves vagyok, ő 30. Nem tudom mi van velem!? Ti voltatok már így?
(lehet azért is írtam ki ide, mert ez a nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek szituáció van :/ :) )
2018. dec. 10. 17:48
11/11 anonim válasza:
Olyan voltál mint 8, csak most rájöttél, hogy ennél azért bonyolultabb az élet. Az emberek többségének ez előfordul az életében amikor 10+ éves párkapcsolatban van. Statisztika szerint is meg saját tapasztalat szerint is meg aszerint is amit látok a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!