Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavarna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna, hogy 28 éves koromban még nem szeretnék jogsit?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy már majdnem mindenki 20 év alatt rakja le a jogsit. Én nem érzem szükségét rá. Ráadásul még Pesten kívül élek nem olyan messze tőle, de mégis megoldom egy kis vonatozással vagy buszozással, hogy bemenjek a városba. Azzal nekem semmi gond nincs, ha a egy nőnek van, már 2018-ban ciki azzal jönni, hogy a férfi feladata a vezetés. A nemi szerepeket is nevetségesnek tartom. Jelenleg pénzem sincs rá, mert számomra fontosabb dolgokra költöttem eddig.

Nem szeretném, ha emiatt b@$zogatna valaki, mert az autó nem létszükséglet. Ha egyszer kedvem lesz és szükségét érzem leteszem. De ezzel sietni, mert a társadalmi képbe bele van égetve az, hogy illik huszonévesen lerakni a jogsit, hasonlóan nevetséges, mint a nemi szerepek. Rakja le az akit vonz a vezetés és szükségét érzi rá.

2018. dec. 10. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

"Ha átmész az elvárási listámon, akkor foglak szeretni. Ez hol szeretet?"

Te meg azt várod el, hogy valaki ilyen semmirekellőnek fogadjon el

2018. dec. 10. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én életstílusomhoz nem igazán passzol, kicsit zavarna, hogy mindig nekem kell vezetni ha megyünk valahová. Szeretem az autókat, szeretek hosszabb utakra menni meg kirándulni a párommal. Számomra eleve nagyon vonzó, ha egy férfi jól vezet. De kizáró oknak semmiképp nem tartanám, abszolút nem szerepel az elvárásaim között, hogy legyen jogsija. De plusz pont ha van és jól is vezet.
2018. dec. 10. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő el fog takarítani emiatt. Jogsi és kocsi nélkül nem számíthatsz sikerekre
2019. jan. 3. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!