Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, hogy 28 éves koromban még nem szeretnék jogsit?
Azt veszem észre, hogy már majdnem mindenki 20 év alatt rakja le a jogsit. Én nem érzem szükségét rá. Ráadásul még Pesten kívül élek nem olyan messze tőle, de mégis megoldom egy kis vonatozással vagy buszozással, hogy bemenjek a városba. Azzal nekem semmi gond nincs, ha a egy nőnek van, már 2018-ban ciki azzal jönni, hogy a férfi feladata a vezetés. A nemi szerepeket is nevetségesnek tartom. Jelenleg pénzem sincs rá, mert számomra fontosabb dolgokra költöttem eddig.
Nem szeretném, ha emiatt b@$zogatna valaki, mert az autó nem létszükséglet. Ha egyszer kedvem lesz és szükségét érzem leteszem. De ezzel sietni, mert a társadalmi képbe bele van égetve az, hogy illik huszonévesen lerakni a jogsit, hasonlóan nevetséges, mint a nemi szerepek. Rakja le az akit vonz a vezetés és szükségét érzi rá.
"Ha átmész az elvárási listámon, akkor foglak szeretni. Ez hol szeretet?"
Te meg azt várod el, hogy valaki ilyen semmirekellőnek fogadjon el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!