Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a lányról, akinek 24 évesen lesz először párkapcsolata és akkor veszti el a szüzességét?
Mert előtte fontosnak érzi, hogy jól teljesítsen a suliban, majd utána, hogy tovább tanuljon főiskolán és miután úgymond sikerült megalapoznia az életét, csak utána kezd pasizásba?
Én is vágyok a szexre nagyon is, meg egy párkapcsolatra, de én úgy érzem, hogy csak olyan emberrel tudnék lefeküdni, akivel szeretjük is egymást. És úgy érzem, hogy annak semmi értelme, hogy a társadalmi nyomás miatt pl. tizenévesen már elkezdjél az egyik kéthetes kapcsolatból a másikba ugrálni és mindenféle emberrel összeakadni, leállni akivel semmi komolyat nem tudtok átélni, nyújtani egymásnak. Mert ha valaki ennyire sok embert az életébe enged, akkor értékét vesztik azok az emberek akik tényleg szeretetre méltóak lennének.
Van még aki hasonlóan gondolkodik, mint én? Mert szerintem az ember huszonévesen még nincs lemaradva semmiről sem.
Nézz körül mennyi 30 40 es él vkivel csak h legye vkije..
17 évesen már minőségibb kapcsolatban éltem mint ezek,nem kor függő..
Én azt gondolnám, hogy kicsit beszűkült látókörű hozzáállás egy okos lánytól. Mert nem feltétlenül csak ezzel alapozza meg az életét, bár függ ki mit ért élet alatt. Mert az élet jó esetben nem csak tanulás aztán munka bár ez fontos az biztos. De ha nem csak anyagilag jó életet szeretne hanem hozzá boldogat is akkor a párkapcsolatnak, párválasztásnak nem kisebb szerepe van. Ebben pedig az eddigi hozzáállása miatt nagyon tapasztalatlan lesz. Aztán ha szerencséje van akkor bejön ha pedig nincs akkor elszúrja, szül esetleg egy-két gyereket, válás stb. Mivel nem volt még kapcsolata nem igen fogja tudni rögtön helyén kezelni a kapcsolatokban esetleg előforduló bukkanókat, kiszúrni a csalókat, a szépszavú sunyikat stb. Könnyen megtörténhet, hogy jó dumájú pasi úgy elcsavarja az eszét, hogy a nagy Őt fogja benne látni holott egy bunkó lesz.
Nincs olyan, hogy társadalmi nyomás afelé, hogy kéthetes kapcsolatból másikba ugrani. Ezt senki nem várja el szerintem. Mindenki annyi és olyan kapcsolatot tart másokkal amilyet akar. Attól még nem muszáj mindenkivel ágyba bújni. Viszont a "mindenféle emberrel összeakadás" az sok tapasztalatot ad az igazi kiválasztására.
Azt is furcsállom picit, hogy eddig senki nem tetszett meg neked. Mert egy dolog, hogy nem keresek senkit a másik pedig ha feltörnek az érzelmek valaki irányába ...ezt nem lehet tudatosan akarni vagy nem akarni. És ha eddig ilyen nem történt fiatalon veled ez nekem fura.
De külömben meg nem fontos mit gondolnak mások, a Te életed és ha így láttad jónak akkor így élted. Hogy mit hoz a jövő azt meg majd látjuk mert garancia a boldogságra senkinek nincs. Tapasztalt és tapasztalatlan egyaránt csalódhat még ha a tapasztaltabb talán azt is jobban tudja kezelni, talán könnyebben talpra áll mint akiben egy világ dől össze mert élete egyetlen szerelmében csalódott.
Nekem személy szerint az a véleményem az ilyen lányról, hogy ha az én, egy vadidegen ember véleményére kíváncsi akkor egy tizest nyugodtan letagadhat.
De most komolyan! Mi a fa5zt vergődsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!