Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még sosem voltam 18 év alatti lánnyal és sosem vettem el nő szüzességét, akkor ezekre még van esélyem? 25/F
Sajnos csak 21 évesen veszítettem el és a legfiatalabb csajok akikkel voltam azóta, mind már 18 évesek vagy idősebbek voltak. És persze ilyen sem volt, hogy egy lánynak én legyek az első, bár jó néhánynak voltam második-harmadik.
Ezekre még lehet esélyem? Ezeket a legtöbb férfi át szokta élni tizenéves korában, nekem sajnos kimaradtak.
Ja és nem úgy értem, hogy muszáj ezt a két dolgot egyetlen nővel. Szóval lehetne 18 év alatti aki nem szűz már és 18 éves elmúlt, aki viszont szűz.
Nem akarsz véletlenül elsüllyedni a sárga föld alá, hogy 25 éves,elméletben érett felnőtt férfiként úgy viselkedsz, mint egy taknyos kanos tizenéves kisfiú?
Idáig terjed az értelmi szinted? Ez számodra a legfontosabb ennyi évesen?
Szüleid nem szégyenkeztek még miattad véletlenül?
Nektek hány évesen hány éves hapsi vette el a szüzességeteket lányok? (Csak kíváncsi vagyok.)
32/f
16 és fél évesen az első fiúm, 1 év járás után, amikor ő 19 éves volt.
Szakítottunk, majd összejöttem-a már leendő férjemmel.
18 évesek voltunk mind a ketten, és ő akkor szűz volt.
23 éves voltam, és a jelenlegi párom vette el a szüzességemet fél év járás után.
Lassan már 6 éve együtt vagyunk. Ő akkor volt 29 éves.
20:50:
13-14 éves koromtól vágytam a szerelemre, intimitásra, szexre én is, mint a legtöbb srác. Akikbe szerelmes voltam néhány lány attól kezdve a következő hat-hét évben, mind elutasított, ki finomabban, ki csúnyábban. Közben a legjobb barátaimat láttam már 15-16 éves korunktól kölcsönös szerelmeket átélni és tudtam is hogy szexelnek, szóval de. Úgy összességében az egészből sajnálom, hogy kimaradtam és ez valamennyire a mai napig bennem van keserűségként, még ha a jelenben már jól is mennek ilyen szempontból a dolgaim.
21:01:
Köszi a történetet, igazad lehet, hogy sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!