Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti meddig tároltátok a volt párjaitok erotikusabb jellegű képeit?
A problémám az lenne, hogy még egészen fiatal koromban (kb 18 évesen) összejöttem egy fiúval, akivel nem lett volna szabad, ugyanis súlyosan beteg volt. Nem mertem elhagyni, mert akkor mániákusan azzal ijesztgetett, hogy ha megteszem, megöl... Állandóan rombolta a lelki világomat, folyton más nőkhöz méregetett, és megállás nélkül "olyan" képekért könyörgött/zsarolt. Addig csinálta, amíg nem kapott ilyen képeket.
A gondok ezekkel ott kezdődtek, mikor elhagytam, már nagyon kikészített és beláttam, nem bírom tovább mellette. Inkább kelljen előle menekülnöm, de mellette ugyan nem maradok. Akárhogy féltem tőle, hogy bántani fog, elmenekültem. Rengeteget zaklatott engem is, a barátaimat és némelyik családtagomat is, pletykákat terjesztett rólam, megmondta nekem, el fogja érni hogy ne maradjon semmim és senkim, hogy utána visszamenjek hozzá. Hát ez a terve nem jött be, eltelt jó pár év, azóta boldog kapcsolatban élek a vőlegényemmel, az életemben minden rendben.
Kb fél évente-évente újból megmutatja magát valahogy, ahol csak tud, elér, de én sosem adok neki választ, ignorálom.
A napokban felmerült ez a téma egy lány baráti társaságomban és eltűnődtem azon, hogy mi van akkor, ha a mai napig megőrizte azokat a képeket? A szakítás után azt mondta, akkor fogja majd felhasználni, amikor majd igazán nagy fájdalmat okozhat nekem. Néha megijedek, és eltűnődöm, van-e olyan beteg, hogy azóta is őrizgeti azokat a képeket és csak arra vár hogy ellenem használhassa fel őket?! Például elküldi őket a mostani főnökömnek, vagy hasonló...
A vőlegényem szerint ez a félelmem alaptalan, azóta 7 év telt el, és csak nem olyan beteg, hogy annyi ideig tartogassa a képeimet. Én azonban nem vagyok ebben olyan biztos, hiszen mint már írtam, időközönként próbál elérni még engem...
Mi a véleményetek?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!