Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti meddig tároltátok a volt párjaitok erotikusabb jellegű képeit?
A problémám az lenne, hogy még egészen fiatal koromban (kb 18 évesen) összejöttem egy fiúval, akivel nem lett volna szabad, ugyanis súlyosan beteg volt. Nem mertem elhagyni, mert akkor mániákusan azzal ijesztgetett, hogy ha megteszem, megöl... Állandóan rombolta a lelki világomat, folyton más nőkhöz méregetett, és megállás nélkül "olyan" képekért könyörgött/zsarolt. Addig csinálta, amíg nem kapott ilyen képeket.
A gondok ezekkel ott kezdődtek, mikor elhagytam, már nagyon kikészített és beláttam, nem bírom tovább mellette. Inkább kelljen előle menekülnöm, de mellette ugyan nem maradok. Akárhogy féltem tőle, hogy bántani fog, elmenekültem. Rengeteget zaklatott engem is, a barátaimat és némelyik családtagomat is, pletykákat terjesztett rólam, megmondta nekem, el fogja érni hogy ne maradjon semmim és senkim, hogy utána visszamenjek hozzá. Hát ez a terve nem jött be, eltelt jó pár év, azóta boldog kapcsolatban élek a vőlegényemmel, az életemben minden rendben.
Kb fél évente-évente újból megmutatja magát valahogy, ahol csak tud, elér, de én sosem adok neki választ, ignorálom.
A napokban felmerült ez a téma egy lány baráti társaságomban és eltűnődtem azon, hogy mi van akkor, ha a mai napig megőrizte azokat a képeket? A szakítás után azt mondta, akkor fogja majd felhasználni, amikor majd igazán nagy fájdalmat okozhat nekem. Néha megijedek, és eltűnődöm, van-e olyan beteg, hogy azóta is őrizgeti azokat a képeket és csak arra vár hogy ellenem használhassa fel őket?! Például elküldi őket a mostani főnökömnek, vagy hasonló...
A vőlegényem szerint ez a félelmem alaptalan, azóta 7 év telt el, és csak nem olyan beteg, hogy annyi ideig tartogassa a képeimet. Én azonban nem vagyok ebben olyan biztos, hiszen mint már írtam, időközönként próbál elérni még engem...
Mi a véleményetek?
25/L
Ez az hölgyeim kavarjatok mindenféle elmebeteggel aztán csodálkozatok 😀 Nem igaz, hogy egy ilyen alakról nem szúrjátok ki már az ismertség elején hogy milyen féle.
Én minden képet törlök a szakìtás után meg szerintem a nagy átlag szintén.De ha az illető hét év után még zaklat akkor sanszos hogy azokat is megtartotta. De ha a viselkedés mintát nézzük amit az ilyen alakok produkálnak már elkellet volna borulnia az agyának annyira hogy megpróbálja felhasználni ellened.
bar bocs, de ha en leirom mit meddig tárolok az milyen infot ad neked ??
mert ha az én írásom referencia akkor te engem egy szellemileg beteg embernek nézel, és bár nem ismerjük egymást így nem is érdekel, de azért nem esik jól.
ha elküldted a pucér képeidet akkor vállald a felelősséget érte..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tudni illik róla, hogy gyógyszerezte magát jó ideig, erről én viszont semmit se tudtam. Mindenki előtt mutatta a kedves fiút, az osztályában mindenki szerette, sok barátja volt. Én voltam az első barátnője, így előttem ezeket nem tudta megcsinálni senkivel, ezen oldalát nem ismerték, mellettem mutatta meg az igazi énjét. Persze ezzel annyit ért el, hogy minden jó barátja otthagyta, mert félelmetes volt már ahogy ordibált velük amiatt, hogy ne nézzenek engem, tudja hogy gondolatban épp velem szexelnek...
A családja ugyan tudott arról hogy gyógyszert szed, de a viselkedése teljesen váratlan volt nekik is, a húga nagy segítség volt nekem egy ideig, próbálta jobb belátásra bírni, de az évek alatt megbeszéltük hogy inkább ne is beszéljünk többet, nehogy egyszer majd feltörje a profilját és azon keresztül nézegesse, miről csevegünk éppen...
Teljes mértékben ignorálva van, a barátaitól családtagjain át mindenki tiltva van, mindenhonnan, nem csak nekem, a családom tagjainak is!
Attól nem félek, hogy a páromat elijeszti ezzel mellőlem, hiszen mindent tud. Még barátok is meséltek neki arról, milyenekkel bombázta őket régen, fel van már késítve az őrültebbnél őrültebb írásokra.
A párom családja ezekről szintén tud, az én családom pedig pláne, hiszen ők is átélték.
Nem kéne megvárni a hiradót,igenis rendőrség..
40N
Aki számít, a párod, annak elmondtad és melletted áll. Ha a főnöknek meg elküldi, feljelented a pitsába, bezárják szépen, te meg elterjeszted, hogy gyereket molesztált, azt meg a sitten nem kell tudniuk, hogy mindketten gyerekek voltatok.
32/f
Kifogtál egy nárcisztikus embert.
Én sosem élnék vissza intim képekkel. Van jó pár exbarátnőimtől, de meg sem fordult a fejemben, hogy szakítás után feltegyem valahova.
Megvannak neki a képek, tuti. De becsuletsertesert feljelentheto, ha elküldi valakinek. Hiába bújik Tor, IP Hider Pro vagy más proxy mögé. Visszafejthető az IP címe. A partnered tud róla, nem éri meglepetés, szerintem a főnök sem akadna ki, biztosan megertené, ha elmondanád neki utólag.
6
Utálom, mikor a nők beírnak ilyen hülyeséget, hogy "Soha nem lennék a barátnőd, ha tudnám rólad ---EZT A TITKOS DOLGOT, AMIT ÉPESZŰ EMBER NEM MOND EL A VILÁGON SENKI MÁSNAK---.", amiről ők maguk nem fogják fel, hogy nyilván voltak/vannak/lesznek ilyen férfiak az életükben, hiszen a férfiak nem hülyék, hogy ilyen dolgokat megosszanak a nőkkel csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!