Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy így reagált a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így reagált a srác?

Figyelt kérdés

Csoporttársam az egyetemen. Szoktunk beszélgetni, illetve egymás mellett ülünk, ha közös óránk van.

Ma reggel úgy jött be órára, hogy be volt kötve a keze. Megkérdeztem, nagyon fáj-e, és megérintettem a kezét. Erre elpirult, gyorsan elhúzta a kezét, és mosolygott, hogy nem, nem fáj, semmi komoly.

Utána együtt mentünk egy darabon haza délután, beszélgettünk, kérdeztem, miért reagált így, mire ő egyáltalán nem értette, mire gondolok. Erre mondtam, hogy adja oda a kezét, először nem értette, minek, de utána megint elpirult és mosolygott, és közölte hogy továbbra sem érti, mire gondolok.

Valóban zavarba jött volna? Ennyitől?

2018. dec. 6. 19:01
 1/4 A kérdező kommentje:
*Miért reagált így? (így helyesebb)
2018. dec. 6. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Hülye kèrdèsre hülye válasz.Inkább mondd meg neki,hogy szeretsz forraltborozni meg mozizni.
2018. dec. 6. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Istenem, en de gyuloltem az ilyen szovegeket, amikor valaki azt probalta meg bebizonyitani, hogy elpirultam egy mondatatol, vagy amiert megfogta a kezem stb. Annyira visszataszito az az onelegultseg, ahogy azt hiszik ezek az emberek, hogy mindenki elajul egy erintesuktol... Brrr, kiraz a hideg. Te tenyleg nem erzekeled, hogy ez mennyire gaz ezen lovagolni??
2018. dec. 6. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ovis csoport van az egyetemen?
2018. dec. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!