Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre ezt az újj trendet v te is így vtok vele?
Szal míg kb 3 éve az lett a divat h emok, mindenki őket másolta, majd most lettek belőlük a metrosexuál fiúk (akik b u z i k) és
"deszkás, bmx"-esek akik fél emok, fél metrok?
Most vhogy ez lett a divat, mert olyan ciky h ott ugrál a szerencsétlennye a téren és az az életcélja h megcsinálja a backflyppet(vmit).
18L vok és szánalommal nézem h a 14éveseknek ezek a "férfiak" jönnek be.
Mi a vélccsitek?
igazából nem érdekel mi van velük. ők basszák el az életüket(már amelyik). hát szerintem azért egy 14, 13 éves lánynak ne is egy férfi jöjjön be..inkább egy fiú
de ez csak saját vélemény
Nos mindig könnyebb egy előre megtervezett divatot követni, mint megtalálni az egyedi stílust. Én személy szerint hányni tudnék az ilyen kis divatmajmoktól. De elárulom neked az sem menő h ,,i" helyett ,,y"-t írsz meg h vélccsitek? Ez is elég gáz!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!