Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Overly attached barátnőt hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Overly attached barátnőt hol lehet találni?

Figyelt kérdés

Ismerem magam, ilyen lány illene hozzám :D

22/F

2018. dec. 5. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Ember....szerintem nem tudod mire vállalkozol :D

32/f

2018. dec. 6. 07:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A keresett szó magyarul úgy hangzik, hogy "szeretethiányos".

Én anyanyelvi szinten tolom az angolt, 10 évet éltem angol nyelvterületen (visszajöttem, nekem hiányzott az otthonom), de azért ne szórakozzunk már.

Az overly attached girlfriend kifejezésre van egy zseniális összetett szavunk.

Vannak angol jövevényszavak a magyar nyelvben, pl. szoftver, hardver, de még nem tartunk ott, hogy ne tudnánk magunkat kifejezni normálisan magyarul.

Nem írek vagyunk, akiknek a nyelve 800 éve megakadt a fejlődésben, mert az angolok tűzzel-vassal irtották az ír kultúrát.

2018. dec. 6. 09:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Minel alacspnyabb szintu valaki nyelvtudasa, altalaban annal jobban szeret idegen szavakat hasznalni.
2018. dec. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!