Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok de még sosem volt még barátnőm ,de úgy érzem jó lenne egy nővel együtt élni. Szex volt már szexpartner kereső oldalról, házibuliból, és prostiktól. De ismerkedés és ilyenek valahogy sosem érdekeltek . Érzelmi analfa-béta vagyok. Nem tudom miért jó új embereket megismerni. Tudom menjek agyturkászhoz meg hasonlók. Valaki aki ilyen cipőbe járt hogy jutott tovább?
2018. szept. 30. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus és önismereti tréning sokat segíthet!
2018. szept. 30. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:

"Érzelmi analfa-béta vagyok."

És ezen, ahogy olvasom, nem is nagyon akarsz változtatni. De akkor minek neked párkapcsolat? Vagy jól sejtem, hogy csak a rendszeres ingyen szex miatt érdekelne az egész?

2018. szept. 30. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az 2. ! Nem tudom hogy szexen kívül miért jó ismerkedni egy nővel? Nem értem. Hogy lehet nézetet változtatni ?
2018. szept. 30. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
A magadfajta emberek számára maximum az az egy megoldás lehetséges, hogy újra beiratkozol az általános iskolába, és végigjárod, de úgy, hogy ezúttal odafigyelsz és jó jegyeket szerzel. Így talán megtanulsz rendesen írni, olvasni, és főleg GONDOLKODNI.
2018. szept. 30. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem vágysz area hogy szeressenek,vagy szeressél?

Anyuval laksz? Akikre rátelepedik anyuci azoknál van ez ìgy....

Amúgy itt a baj már nem kicsi..

2018. szept. 30. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4. sokat segítettél. Nem tudom mennyibe kerül végigjárni az általános iskolát. Tényleg most öngyi lettem volna, de most megmentetted az életem.Örök hálám üldözni fog. De addig is rendelek egy feleséget japánból.
2018. szept. 30. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Bemész a Sparba, és veszel egyet.
2018. szept. 30. 18:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem lakom anyámmal és nem tudom hogy milyen az hogy szeretnek vagy szeretni valakit. Középső gyerek vagyok így mindenki leszart nagy ívből.
2018. szept. 30. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor itt a gond, a másik véglet vagy.

Nézd meg a macska jajt: "menjél fiam vegyél feleséget a pécsi vásárban"

2018. szept. 30. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan módszer kell, amivel garantált?

Jó külső, vagy tömérdek pénz.

2018. okt. 1. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!