Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan ember aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember aki teljesen átlagosan néz ki, mégsem kell senkinek?

Figyelt kérdés

hogyan lehet elterelni a figyelmemet erről a kellemetlenségről?

hobbim: sportolok, de azt nem csinálhatom ugye egész nap, és amikor nem épp azt csinálom, akkor mindig ilyeneken dolgokon jár az eszem és ezért vagyok rosszkedvű.

válasszak még egy hobbit, vagy amikor nincs semmi dolgom próbáljak meg aludni? bár sajnos egy fél napot nem tudok végigaludni, úgy hogy este is aludtam

aki hasonló cipőben jár, mit talált ki, mivel űzte el a gondolatait?

22F

2010. jún. 27. 11:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Létezik olyan ember, aki teljesen átlagos, és kell valakinek? Szerintem sem.
2010. jún. 27. 12:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Véglegesen? Jesszusom. Ha 50 éves lennél, megérteném a gondodat, de könyörgöm, még csak 22 vagy! Így csak sajnáltatásnak meg nyavalygásnak tűnik az egész.
2010. jún. 27. 12:34
 23/27 A kérdező kommentje:

11:59: szerintem vannak ilyen lányok, mondjuk 10ből 4, és ez elég jó arány.

és honnan tudom hogy nem kellek nekik? az eddigi életem a bizonyíték rá...

2010. jún. 27. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:

jaj, mintha én írtam volna a fenti sorokat :-/

Már annyira magamba vagyok ez miatt esve h élni is alig van kedvem...

Mások szopásról álmondak, én meg h ne fájjon a szívem vagy h legalább megöleljen egy lány..

Nem tudom h bírtad 22 évig, én 15 vok (F) és már most nagyon rossz, pedig téll átlagosnak mondható vagyok, magas, normális alkat, izom is van egy kicsi, és mégse jön össze. Minden lány barátnak akar, de én 'csajt' szeretnék :-/

Még órákig írhatnám, de minek, ismered ezek szerint a helyzetet... aki tud rá gyógyírt az tényleg írja le, de attólm félek nincs :-/

2010. jún. 27. 23:25
 25/27 A kérdező kommentje:

sokáig álomvilágban éltem és nem érdekeltek az emberek, csak 1 éve zavar nagyon ez a dolog.

pszichológus tud felírni kedély javítókat, ha gondolod...

de nyugodtan keress fel egyet, talán meg is tudd gyógyítani. még fiatal vagy!

2010. jún. 27. 23:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok elszomorítani senkit,de ha egy lány azt mondja egy fiúnak,hogy "barátnak kellesz",az egyenlő azzal,hogy nem akarja a fiút még képen se látni soha...
2010. jún. 28. 14:39
 27/27 anonim ***** válasza:

23:25 vok

Kérdező: most pl nincs annyira rossz kedvem, azért a dilidokival még ráérek :-)

14:39!

Én is így gondoltam, de most belefutottam egy ilyenbe. A csaj közötlte h nem kellek neki, 10/5 pont vok, de a barátom szeretne lenni mert jófejnek tart. Na mondom erről ennyit, írtam neki h ne hülyítsük egymást elköszöntem, töröltem. Fél órán belül 4 SMS-t írt, írt vipen, és e-mailben is. Na ezek után eklkezdtem gondolkozni h télleg kellhetek-e neki barátnak, tartom vele a kapcsolatot és tényleg kellek neki. Ha szomorú hozzám jön egyből..stb, szóval igenis lehet fiú-lány barátságról szó :-)

{ azt mondják f-l barátságnál mindig van szex, erre még kiváncsi leszek ;-) :D }

2010. jún. 29. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!