Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan ember aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember aki teljesen átlagosan néz ki, mégsem kell senkinek?

Figyelt kérdés

hogyan lehet elterelni a figyelmemet erről a kellemetlenségről?

hobbim: sportolok, de azt nem csinálhatom ugye egész nap, és amikor nem épp azt csinálom, akkor mindig ilyeneken dolgokon jár az eszem és ezért vagyok rosszkedvű.

válasszak még egy hobbit, vagy amikor nincs semmi dolgom próbáljak meg aludni? bár sajnos egy fél napot nem tudok végigaludni, úgy hogy este is aludtam

aki hasonló cipőben jár, mit talált ki, mivel űzte el a gondolatait?

22F

2010. jún. 27. 11:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Könnyű azt mondani,hogy keressen egy barátnőt,Xal,lehet,hogy neked szerencsésebb külsőd van,és ezért ment ez simán,de ez nem jelenti azt,hogy mással is simán szóbaállnak a nők.Itt van két élő példa:Én és a kérdező!!!
2010. jún. 27. 11:23
 12/27 A kérdező kommentje:

58%-os: neked csak annyit tudok javasolni, hogy kezdj el sportolni, így ameddig azt teszed (napi 1x1óra és 1x1,5-2 óra) addig nem fogsz erre gondolni.

jobb mintha abban a 2,5-3 órában is ezen búslakodnék...

+ délután alszok 1 órát, így az ébrenléti időmből lejön kb. 4 óra amikor nem gondolok a bajaimra.

és ez sokkal jobb, mint amikor nem sportoltam stb. és szó szerint ezen emésztettem magam egész nap!

2010. jún. 27. 11:27
 13/27 anonim ***** válasza:

11:14! nekem például az olyan lányok tetszenek amilyen Te vagy. nekem aztán nem kéne ribanc és buta barátnő, és alapból se lyukra játszom..szóval emiatt ne legyen rossz kedved, vannak még olyanok, akiknek a hozzád hasonló típusú csajok a NO.1. 15 évesen meg még bőven fiatal vagy uh no para

kérdező: nemhinném hogy bármivel is véglegesen el tudnád űzni magadtól ezeket a gondolatokat. áá ez kizárt. férfiból vagy te is baszod te is ugyanúgy vágysz egy barátnőre mint bárki más, csak te épp nem teszel érte semmit a jellemedből adódóan, de szerintem teljességgel kizárt hogy el tudd terelni a figyelmedet erről a problémáról-én legalábbis biztos nem tudnám-

F/18

2010. jún. 27. 11:29
 14/27 anonim ***** válasza:

A lányok nagyon is a külsőre mennek,itt a bizonyíték,olvassátok a válaszokat!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. jún. 27. 11:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy simán ment, hidd el engem is küldtek el csajok ,:D , de én nem mdtam azt hogy jó hát akkor ez is elküldött és akkor mostmár nekem végem , sosem lesz senkim se, próbálkozni kell nem szabad negatívan hozzáállni a dolgokhoz , előbb-utóbb úgy is lesz valaki . Tényleg csak azt mondom hogy elkell menni otthonról haverokkal, még ha nem is buliba, tök mind1 hova, strand, vagy valami , de ha otthon ülsz , akkor nem történik semmi sem, mert nem fog becsöngetni hozzád hogy szia, itt vagyok.
2010. jún. 27. 11:35
 16/27 anonim ***** válasza:
jogos(xalnak)
2010. jún. 27. 11:37
 17/27 A kérdező kommentje:

pedig ezt is leírtam a kérdésemben, hogy "nem kell senkinek".

ezt szerintem illene elfogadnom. nem mindenkinek lehet barátnője, hát én lettem az aki senkinek sem kell. ez van, el kell/kéne tudnom fogadni!

2010. jún. 27. 11:44
 18/27 anonim ***** válasza:
neked egy bajod van...az hogy az önbizalmad 0!!!!anélkül pedig tényleg nem fog menni...(esetleg még az igényeid is túl magasak?)
2010. jún. 27. 11:46
 19/27 A kérdező kommentje:

igényeim annyiban "magasak", hogy nem egy kiélt ribit szerettem volna, hanem egy normális, átlagos lányt.

de azoknak sem vagyok az esete.

2010. jún. 27. 11:48
 20/27 anonim ***** válasza:
igényeinkben megegyezünk, de azt azért ne hagyd figyelmen kívül hogy ilyen lányokból nem túl sok van, és rohadt nehéz is megtalálni őket, és ne általánosíts hogy azoknak se vagy az esete, vmelyiknek lehetsz az esete, de te már megint negatívan nézed a dolgokat, határozottság+önbizalom ez a lényeg, még ha nem is te vagy a legjobbképűbb ezzel a 2 dologgal nyerő lehetsz
2010. jún. 27. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!