Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még érezhet valamit irántam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még érezhet valamit irántam, ha miattam nem jön az év végi buliba vagy csak sajnál?

Figyelt kérdés
Volt egy kollegám akivel közel kerültünk egymáshoz.. mielőtt történt volna testiség, megbeszéltük, hogy nem kezdünk viszonyt egymással mivel mind ketten házasok vagyunk.. ugyanakkor leszögeztünk néhány alap szabályt a távolságtartást illetően, amiket ő az elején nem igazán tudott tartani, de aztán végül tartotta.. utána volt pár alkalom mikor beszélgettünk és mondta, hogy még fontos vagyok neki…aztán egy idő után úgy tünt túl van az egész szituáción..most meg mondta, hogy a helyzetünk miatt kihagyja inkább az év végi bulit… igy is tartva a távolságot.. ő tudja, hogy érzek iránta és hogy nehezen viselem az egész szituációt..lehet, hogy azért nem jön, hogy én ne érezzem magam rosszul ?
2018. dec. 5. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen megmondta, igen.
2018. dec. 5. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindketten házasok vagytok? Gyönyörű. El szomorító, hogy az örök hűség a mai világban lassan semmit sem jelent. És sok embernek az ilyenek, mint ti veszítek el a kedvét a hazassagtól. Gratulálok!
2018. dec. 5. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
#2es semmi sem történt köztünk..és ezután sem fog. Az érzéseinkről viszont nem tehetünk.
2018. dec. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!