Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék vele össze?
Már vagy 12 éve nagyon imponál valaki.
Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy világsztár.
Nyáron lesz alkalmam személyesen találkozni és beszélgetni vele akár négyszemközt is. De nem akarom, hogy azt gondolja, hogy csak egy átlagos rajongó vagyok.
Magát az embert kedvelem nagyon. Szeretném megismerni, és komolyan gondolnám a dolgot vele, ha megismerhetném és meggyőződnék róla, hogy a való életben is olyan, mint amilyennek mutatja magát mások előtt.
Hogy mondjam el neki, hogy szeretnék vele randizni, anélkül, hogy hülyének nézzen? Azt akarom, hogy komolyan vegyen.
Legszívesebben koncerten kívül találkoznék vele, de arra sajnos nincs még lehetőségem.
Megköszönöm, ha kapok értelmes válaszokat.
28/N
Szia. Olvastam a termést, sok olyan válasz születetett, ahol nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Sajnos a gyk közönségének túlnyomó többségének a mai napig nem sikerült megugrania egy olyan szintet, hogy a kérdésekrr válaszoljon és ne vegye fel a szülő, a tanár, a népnevelő, a pszichológus vagy egyéb szerepét. Moralizálnak, visszaforgatnak, kötekednek, eszet osztanak, megmondóembert játszanak stb.
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy mekkora belső ürességet kompenzál az, aki elkezdi oltani, kiosztani a kérdezőket, kérdőrevonva az épelméjűségét vagy az életrevalóságát.
A szellemi épség ott kezdődik, hogyha egy kérdésre nem tudok válaszolni, akkor nem tolok abba energiát, hogy a kérdezőt alázgassam. Aki ilyet tesz, az a saját belső lelki defektjeit próbálja kiprojektálni, kitölteni a másik emberen, hiszen aki rendben van magával, az nem megy neki a másiknak. Még akkor sem, ha urambocsá hajmeresztőt kérdez. Mindenki csak annyit ír ki magából, ami benne van, ami belőle fakad.
Kérdező! Én hiszek abban, hogyha két embernek dolga van egymással, akkor az össze fog jönni, ha nincs, akkor meg kár rágörcsölni.
Amit tehetsz, ha mondjuk riporter vagy vagy rendezvényszervező cégnél vagy és valóban van lehetőséged az említett férfiúval beszélgetni, hogy lazán önmagadat adod, nem nyomulsz, de egyenes tekintettel, őszintén mosolyogsz és szimpatikus vagy. Picit öltözhetsz kacérabbul is, de ne ess túlzásokba. Ha ez afféle riport vagy staff természetű találkozó lesz, megajánlhatod, hogy egy kávét még meginnál vele pl koncert után. És ha hajlandást mutat, megadod a számodat. Több ötletem nincs, valóban túl sok esély nincs, de ezzel megteszel minden tőled telhetőt.
"Öltözz kacéran".
Nem. Nem kell kacéran öltözni, nem a sarokra készülsz árulni magad.
Nem fog komolyan venni ha ismeretlenül odamész hozzá és azt mondod randizni akarsz vele. Ez butaság. Ha hozzád odamegy egy idegen ezzel a szöveggel mit gondolsz róla? Hogy egy bolond.
Úgyhogy megsértődhetsz a válaszokon de nagyon irreálisan gondolkodsz.
38N
A 18-as beszólt nekem, hogy azt mondja:"Hihihi! Ez nagyon jó! Ezt a filmet én is láttam"
Aztán utána írták, hogy csak "ironizált".
Hát nem, kicsit sem!
Hanem...
Nos, ilyen filmet nem láthattál, mivel ez a történet velem esett meg (és szerintem eddig nem filmesítették meg). Én is egy helyi, olyan kisvárosi sztárocska, de inkább sokan csak celeb félének tartanak...
Az én "rajongó csajom" a Pecsában játszotta el azt a történetet, amit én az előző oldalon leírtam/tanácsoltam a kérdezőnek...
És az ott leírtak bombabiztosnak tűnnek, mivel az akkori "rajongó csajom", aki betűről betűre úgy járt el, ahogy leírtam az lassan már 5. éve a feleségem és már gyerkőceink is vannak...
Igen, kölcsönkérte a baráti köréből a cuccokat... és úgy volt öltözve ahogy leírtam. A hülye nagy fekete keretes sötét napszemüveggel együtt... és a csuklószorító is megvan és néha még ma is felveszem. Ja és a kedvesemnek a mai napig az a teloszáma, ami rá van írva erre a csuklószorítóra...
Szóval, a kérdezőnek érdemes lehet kipróbálnia, amit leírtam, mivel valakinek már egyszer ez az "álruhás öltözet" 100%-ig bejött!
Hála égnek, hogy koncertet írtál, mert megijedtem, hogy Keanu Reevesnél rontod az esélyeimet.
Amúgy figyeljetek- nem minden sztárnak sztár párja van, szóval a kérdező azért próbálkozhat, maximum sokkal kevesebb esélye van, mivel valljuk be, egy sztár nem feltétlenül fog téged választani, ha választhat mást is.
Kérdező, nem is lehet segíteni hogyan gyere össze vele, ha igaz a személyes találkozás, akkor hajrá, mintha egyszerű emberrel ismerkednél. Mert még egy nem híres emberrel se feltétlenül alakul úgy minden, ahogy azt reméled. Nincs bevett módszer, hogy megfogj valakit.
Hajrá.
"Hogy valaki 27 évesen ilyen naiv?!"
Nekem van egy 33 éves és 36 éves ismerősöm is, akik hasonlóan álmodoznak és elhiszik, hogy lehet valami. Mondjuk nem világsztárral, "csak" magyarral. Az egyikükkel laktam együtt, az őrületbe kergetett az állandó rajongásával, sokszor csak erről tudott beszélni a végére teljesen megutáltam azt a sztárt. Egyiküknek sem volt még párkapcsolata.
Kérdező, meg lehet próbálni, de eleve nem írsz semmi konkrétat, hogyan adjunk tanácsot? Egyáltalán ki ismeri igazán azt az illetőt?
Tudod mit?
Próbáld meg, aztán ha összejön írd meg nekünk!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!