Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöhetnék vele össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék vele össze?

Figyelt kérdés

Már vagy 12 éve nagyon imponál valaki.

Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy világsztár.

Nyáron lesz alkalmam személyesen találkozni és beszélgetni vele akár négyszemközt is. De nem akarom, hogy azt gondolja, hogy csak egy átlagos rajongó vagyok.

Magát az embert kedvelem nagyon. Szeretném megismerni, és komolyan gondolnám a dolgot vele, ha megismerhetném és meggyőződnék róla, hogy a való életben is olyan, mint amilyennek mutatja magát mások előtt.

Hogy mondjam el neki, hogy szeretnék vele randizni, anélkül, hogy hülyének nézzen? Azt akarom, hogy komolyan vegyen.

Legszívesebben koncerten kívül találkoznék vele, de arra sajnos nincs még lehetőségem.

Megköszönöm, ha kapok értelmes válaszokat.

28/N

2018. dec. 5. 00:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

Aranyos kérdés, 15 éve ki kellett volna nőnöd az ilyen gondolatokból.

Ha találkoztok beszéltek és kész. Egy leszel a millióból aki aznap hozzászól. Azt meg kitalálni nem tudod, hogy mi az esete, mivel lehet megfogni.

Bár az egész szitu gyermeteg. Elmész a koncertre, rögtön megtetszel neki, randiztok vagy 2x amíg egy városban vagytok, könnyes búcsút vesztek, távkapcsolat kb 2 hétig, majd eladod mindened/magángépet küld érted hogy hozzáköltözhess. Hugh Granttel el lehetett volna adni a sztorit a 90-es években ^^

2018. dec. 5. 04:10
 12/28 tyttöö válasza:
91%
Tuti valamelyik Backstreet Boy az. 🤔 🤣🤣
2018. dec. 5. 04:24
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Azt írod, hogy akár négyszemközt is lesz lehetőséged vele beszélni.

Hát ezt nem tudom, hogy intézed el, de nekem mindegy is.

Annyit elárulok, hogy amennyiben tényleg akkora világsztár, akkor esélytelen a négyszemközt, mert a testőre, testőrei mindig mellette vannak.

12 éve oda vagy érte, úgyhogy ebből gondolom, hogy nem valami huszonéves fiatal.

Ha 35+ az illető, akkor sokra nem mész vele, ha csak szépen vigyorogsz rá. Bár egy alkalmi 20 perces numerához az is elég lehet... Az ilyen korú férfiak inkább a nők belsőjére, eszére kiváncsiak. Fontos nekik a komolyság, tudás, stb. Bár én, ha a helyében lennék és megtudnám, hogy 12 éve odavagy értem, nem tudnálak komolyan venni, mert bennem az lenne, hogy megmaradtál egy gyermeki szinten... Ilyen "lányokat" / ne haragudj, nem tudlak nőnek nevezni, mert nálam az a szó egyenlő a komolysággal / , mint Te, a legtöbb sztár csak arra használ. Minden koncert után, egy hozzád hasonló naív rajongót. Szóval én azt mondom, hogy ideje elengedned ezt a képzetet.

Persze anno én is álmodoztam a baywatchos lányokról, hogy majd ők veszik el a szüzességem, stb, de felébredtem.

2018. dec. 5. 05:31
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy valaki 27 évesen ilyen naiv?!
2018. dec. 5. 06:15
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kolompár Sándorról lenne szó? Netalán Szalacsi?
2018. dec. 5. 06:21
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem vagy egyszerű helyzetben. Gondolj bele, nem te vagy az egyetlen aki szeretne tőle valamit, és vannak olyanok is, akik valószínűleg neki is jobban tetszenek valami miatt.

A személyes találkozás sem garancia semmire. Nekem is van egy sztár, aki már tinikorom óta úgymond példaképem, bár ő színész. Tavaly találkoztam vele, igaz meg se fordult a fejemben hogy lehetne valami kettőnk között, de nagyon kedves volt, közvetlen, mosolygós, semmi sztárallűrje nem volt. Kb 20 percig beszélgettünk, végül meg is puszilt, de ennyi. Utána jött a következő "rajongó" és vele is ugyan ezt tette. Nem mondom hogy nincs arra esély hogy összejöjjön neked, de ne éld bele magad mert kb akkora az esély mint hogy ötösöd legyen a lottón.

2018. dec. 5. 06:44
 17/28 anonim ***** válasza:
20%

Esélyeid a nullához konvergálnak!

De!!!

Van egy tuti tippem! Öltözz tetőtől talpig zárt ruhába(lehetőleg kezes-lábasba), hajad legyen kendővel takarva és tegyél fel egy sötét, vastag vastag fekete keretes nagy napszemüveget (olyan hülyén kinéző SZTK keretesre gondolok).

Ha a közelébe kerülsz, másfél méternél ne engedd közelebb magadhoz. Ha próbálkozik közelebb jutni, akkor kicsit igyekezz távolodni, hogy a távolság megmaradjon.

A telefonszámod legyen felírva egy fehér, sportos csuklószorítóra, ami a kezeden van amikor találkoztok. Ne maradj 1 percnél tovább a közelében, de közben folyton az arcába nézzél , el ne fordítsd a tekinteted róla. Amikor elfordulnál tőle, látványosan vedd le a csuklószorítót és nyújtsd oda neki. Majd tűnj el onnan amilyen gyorsan csak lehet.

Amint elmész a csuklószorítót felhúzza a saját kezére, amin ott a teloszámod. Egyszer csak felfog hívni, de ne vedd fel... Legalább a harmadik hívást várd meg. Ha felvetted, hagyjad, hogy ő beszéljen, te csak röviden egy-két szóval válaszolgass.

Innentől nyert ügyed van....

(Nehogy valami névjegykártyát, vagy cetlit adjál oda neki, mert azt kidobja a francba, csak a csuklószorító jó erre a célra. Vigyázz, hogy a telefonszám jól látszódjon a csuklószorítón.)

2018. dec. 5. 06:55
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

Hihihi! Ez nagyon jó! Ezt a filmet én is láttam, de az csak egy film volt. Csak nem gondolod, hogy ez a valóéletben is működik? Térjetek már észhez! Ilyen csak a filmeken + a mesékben van!

2018. dec. 5. 07:07
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, a 17es ironizált:-D
2018. dec. 5. 07:08
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

Ó én Bon Joviba voltam szerelmes😂

Szerintem az esély majdnem 0 ha csak nem vagy te is híres modell vagy ilyesmi.

Ha sikerülne vele kettesben lenned, viselkedj úgy vele, mintha nem lenne sztár, csak egy átlagember.

Kicsit gondolj bele fordított esetben, naponta kapnál több száz levelet, ilyen rajongóktól.Csak egy vagy közülük.Ja és mindegyik rajongó azt gondolja magáról, hogy ő nem egy átlagos rajongó.

Ébresztő!😊

2018. dec. 5. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!