Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy fogadta a család, a baráti kör esetleg a munkahelyi szféra azt, hogy azonos nemű párotok van?
Figyelt kérdés
Mikor mondtátok el nekik, és hogyan reagálták ezt le?2018. dec. 4. 14:16
1/4 anonim válasza:
Apámon kívül mindenki toleráns volt, nekem nincsenek komolyabb rossz tapasztalataim.
Barátok közül egy-kettő kicsit visszahúzódóbb lett, de úgy vettem észre, azért, mert nem akartak megsérteni, így a "meleg" vicceket próbálták kerülni, ami egyébként szerintem kedves dolog, bár el tudtam volna viselni.
2/4 anonim válasza:
Öcsém (féltestvérem) 18 évesen vallotta be otthon, hogy meleg, az apján kívül mindenki teljesen lazán vette. A pasija is tök jó fej, szeretjük.
Amúgy nincs olyan, hogy "lereagálni". Szóval: "hogyan reagáltak erre?"
3/4 A kérdező kommentje:
#2 És az apja végül elfogadóbb lett az öcséddel egy idő után?
2018. dec. 4. 15:14
4/4 anonim válasza:
Nekem a fiam meleg, én már azelőtt gondoltam, mielőtt elmondta, és mint szülei ugyanúgy szeretjük. A barátai se változtak emiatt, bár ő főleg lányokkal barátkozik, és ők szerintem toleránsabbak is ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!