Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek a lányokkal?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést úgy értem hogy, 14 éves vagyok és ha beszélek egy lánnyal ne érezze meg hogy 14 vagyok, hanem több pl. 16 évesnek. Msn-en szoktam ismerkedni csajokkal, és hát úgy szeretnék válaszokat mert élőbe még láma vagyok :S
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2010. jún. 27. 07:54
11/19 anonim válasza:
Miből érzi h 14 vagy??? A szombat reggeli mesékről beszélsz vele, mer akkor nem csoda... A beszédből nem lehet életkort kikövetkezteteni. Stilusból se, max annyit szűrhet le belőle h gyerekes, falusi paraszt, város nagyképű senki vagy. Milyen inteligens vagy(választékosan tudod magtad kifejezni), milyen a felfogásod... Ezeket lehet kivenni a beszédből, nem az életkort.
12/19 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem a szombat reggeli mesékről beszélek xD
2010. jún. 27. 09:05
13/19 anonim válasza:
Még jó hogy nem jut eszedbe.... gyerek vagy.
14/19 A kérdező kommentje:
gyerekes meg falusi paraszt, városi nagyképű senki ezek közzűl egyik se vagyok mert kedves, udvarias vagyok
2010. jún. 27. 09:30
15/19 anonim válasza:
Meg szerény is, azt ki hagytad...
16/19 A kérdező kommentje:
gyereknek egy picit lehet mondani magamat mert azért a komolyabb dolgokról is elbeszélgetek
az előző válaszolónak: szegény se vagyok, ezt te honnan veszed hogy az lennék?
2010. jún. 27. 10:15
17/19 anonim válasza:
téma szegény vagy meg kicsit retardált:) majd kigyógyulsz belőle
18/19 anonim válasza:
Te beteg fasz, nem szegény, hanem szerény.
Egoista pőcs vagy, attól hogy valaki falusi, még udvarias is lehet. Ez a "höh, hülye falusi paraszt"-ozás meg tipikusan a pestiek szövege.
És valszeg egy divatmarha vagy te is.
19/19 A kérdező kommentje:
Az igazat meg mondom nem vagyok egoista én is egy falusi vagyok, a pestiektől meg rohadt messzevagyok Nyíregyháza környékén lakom. Bocsi elolvastam azt a szerényes dolgot, szemüveges vagyok és nem igazám látom a kicsi betüket :S
2010. jún. 27. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!