Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljek a lányokkal?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést úgy értem hogy, 14 éves vagyok és ha beszélek egy lánnyal ne érezze meg hogy 14 vagyok, hanem több pl. 16 évesnek. Msn-en szoktam ismerkedni csajokkal, és hát úgy szeretnék válaszokat mert élőbe még láma vagyok :S

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2010. jún. 27. 07:54
1 2
 1/19 anonim válasza:
33%
csináltass egy hamis személyit, ami szerint 16 vagy és ragaszd a homlokodra... vagy csak egyszerűen hugyozd tarkón a csajt, de vigyázz, mert ha a bokáját találod el terhes lesz...
2010. jún. 27. 08:00
 2/19 anonim ***** válasza:
hazugsággal nem igazán jó kezdeni.
2010. jún. 27. 08:02
 3/19 A kérdező kommentje:
nem szeretnék hazudni
2010. jún. 27. 08:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A szádon át.
2010. jún. 27. 08:06
 5/19 A kérdező kommentje:

értelmes válaszokra vártam,de az ellenkezője történt :S

Ebből hogy fogok tanulni ha így válaszoltok ? :(

2010. jún. 27. 08:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Legyél őszinte, kedves, humoros. Tiszteld és szeresd őket.

Ennyi. Többre nincs szükség.

2010. jún. 27. 08:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Mindenre mond azt,hogy igen. Kérdezd a suliról meg felnőttes dolgokról és ne arról melledre vagy a szádba engedjem.Meg amúgy i sTe ismered mi honnan tudjuk mi az amit kedvel?
2010. jún. 27. 08:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Ez mind megvan :) csak elfelejtettem leírni a kérdésem alá azt hogy most van egy 16 éves csaj akivel minden nap dumálok, és az a baj hogy érzi a beszélgetéseken hogy még csak 14 vagyok.
2010. jún. 27. 08:13
 9/19 A kérdező kommentje:
mondjatok csak pár felnőttes témát :D, nem jut eszembe egyse most így hirtelen :S
2010. jún. 27. 08:22
 10/19 anonim ***** válasza:

miből fizetem ki a csekkeket,az a hülye megint részegen jött haza!Utálom az egész családodat,minek is mentem hozzád!

A büdös qurva meg csalt! meg ilyenek a felnőttek ezekről beszélgetnek,ordibálnak.Ti maradjatok meg azoknál a témáknál ami titeket érint.Suli, csajok .A lényeg az ,hogy mi szeretnél majd lenni 10év múlva.Ha acsaj azt látja,hogy a holnapra is gondolsz akkor nem vagy tré és link!

2010. jún. 27. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!