Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz ebből a kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből a kapcsolatból mit tegyek? Nem tetszik de ő nagyon szeret.

Figyelt kérdés

A lány, nem ronda csak van mininális plusz rajata. És ez Már taszit. (56kg,160 cm) (elmondása alapján) a kapcsolat eleje óta hozott is.

Ő nagyon szeret engem és ez miatt nem tudom úgy viszonozni. Ha szóvá tenném az meg bunkóság lenne.

2018. dec. 2. 15:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A taszító jelző ide azért sok . Annyira nem gáz csak nem tetszik.
2018. dec. 2. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Te jó ég, 56kg-os nőre azt mondod, hogy van rajta egy kis felesleg? És emiatt nem tudod úgy viszonozni?

Hát besírok rajtad komolyan. Nem csodálom ilyenkor, hogy a nőknek testkép zavaruk van, amíg ilyen igények vannak.

A vicc az egészben, hogy ilyen srácok kellenek, na szép.

2018. dec. 2. 15:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, lehet higy több mint 56 de a magasággát nézve az összkép kicsit sonkás
2018. dec. 2. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Jézusom, 160cmhez 56kg az pont ideális. Én is ennyi vagyok, és még mondják is, hogy egyek már, mert vékony vagyok. Hagyd békén szegény lányt, és keress magadnak egy anorexiást.
2018. dec. 2. 15:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Okés nem kérek több kommentet
2018. dec. 2. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Az lenne a bunkóság, ha nem beszélnéd meg vele... de súly ide vagy oda, itt az agyi kapacitásokkal és a kommunikáció hiányával van nagyobb baj.
2018. dec. 2. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mond meg neki valahogy finoman, hogy fogynia kell. Ha megsértődik, akkor buta, önző és kiállhatatlan. Egyen kevesebbet, kevesebb cukros üdítő, figyeljen oda a bevitt kalóriákra.
2018. dec. 2. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezen mi a 0%-os nektek röfik? Melyik része nem volt hasznos?
2018. dec. 2. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem ezekkel a paraméterekkel XS-es a ruhaméretem... biztos, hogy 56 kg? Egyébként ha taszít, akkor szakíts, de egy egészséges súlyban lévő lányt ne próbálj lefogyasztani, mert testképzavarhoz vezethet.
2018. dec. 2. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

"(56kg,160 cm) (elmondása alapján) "

Akkor lódított a lányka.

Én vagyok 168/52 és kifejezetten sovány, szóval ő a dunditól és sonkástól igen messze van, ha valóban 56 kiló.

2018. dec. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!