Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a télikabát, amit a barátomtól kapt, mit csináljak?
Ilyen, úgyhogy nem is volt olcsó. Viszont hiába S-es, rajtam nagyon nagynak tűnik... Nem ilyen szépen, mimt a lányon. Sajnos hordtam 1-2 órát.
Igazíttasd magadra, öltözz alá, hízzál bele, ha csak a mérete a gondod.
32/f
Milyen társa az az embernek, aki elvárja a másiktól, hogy olyan kabátban járjon egész télen, ami nem tetszik neki és még nagy is rá?
Nyilván nem voltam ott vele, mikor vette, neten nézegettem csak.
Nincs se kisebb, se nagyobb, már mindent elhordtak.
Most van a szülinapom, azért kaptam. Ma mikor felvettem, meg mentem benne, tűnt fel, hogy mennyire szörnyen áll.
Ha megvan még a blokk ÉS a címke, akkor visszaviheted és levásárolhatod, általában ebből nem szoktak problémát csinálni.
HA nincsenek meg a fentebb említett papírok, akkor neten megpróbálhatod eladni, de a bolti áráért nem fogod tudni eladni, csak kevesebbért.
Ennyi, mást nem tudsz csinálni.
Vagy valamelyik rokonodnak add el, de nekik se tudod eladni szerintem teljes áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!