Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tetszik a télikabát, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a télikabát, amit a barátomtól kapt, mit csináljak?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen, úgyhogy nem is volt olcsó. Viszont hiába S-es, rajtam nagyon nagynak tűnik... Nem ilyen szépen, mimt a lányon. Sajnos hordtam 1-2 órát.

2018. nov. 27. 17:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi ebben a bonyolult.. Elmondod a barátodnak, hogy bár értékeled az ajándékot, sajnos nagy rád a kabát és nem áll tól jól, megkéred, hogy adja oda a blokkot és kicseréled egy mérettel kisebbre vagy levásárolod.
2018. nov. 27. 17:31
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Mikor megkaptad, nem próbáltad fel? Simán kicseréltethettètek volna egy kisebbre, vagy másik kabátra. 1-2 óra hordás után Szerintem ezt meg lehet próbálni az üzletben. Te meg tanuld meg kinyitni a szád, mert ha annyit nem bírsz kinyögni, hogy nagy rád a kabát, lesznek még gondjaid az életben.
2018. nov. 27. 17:31
 3/28 anonim ***** válasza:
16%

Igazíttasd magadra, öltözz alá, hízzál bele, ha csak a mérete a gondod.

32/f

2018. nov. 27. 17:32
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a címke már nincs benne, akkor nem tudod se kisebb méretre cserélni, se más fazonra. Szerintem próbáld meg eladni olcsóbban a neten. Az persze más kérdés, hogy a barátod mennyire fog örülni ennek...
2018. nov. 27. 17:32
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Add el, vigyétek vissza, és cseréltesd ki.
2018. nov. 27. 17:36
 6/28 anonim ***** válasza:
91%

Milyen társa az az embernek, aki elvárja a másiktól, hogy olyan kabátban járjon egész télen, ami nem tetszik neki és még nagy is rá?

2018. nov. 27. 17:37
 7/28 A kérdező kommentje:

Nyilván nem voltam ott vele, mikor vette, neten nézegettem csak.

Nincs se kisebb, se nagyobb, már mindent elhordtak.

Most van a szülinapom, azért kaptam. Ma mikor felvettem, meg mentem benne, tűnt fel, hogy mennyire szörnyen áll.

2018. nov. 27. 17:37
 8/28 A kérdező kommentje:
Mit csináljak?????
2018. nov. 27. 17:58
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
Akkor is nagy, ha alá veszel még egy pulcsit majd a mínuszban?
2018. nov. 27. 18:05
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan még a blokk ÉS a címke, akkor visszaviheted és levásárolhatod, általában ebből nem szoktak problémát csinálni.

HA nincsenek meg a fentebb említett papírok, akkor neten megpróbálhatod eladni, de a bolti áráért nem fogod tudni eladni, csak kevesebbért.

Ennyi, mást nem tudsz csinálni.

Vagy valamelyik rokonodnak add el, de nekik se tudod eladni szerintem teljes áron.

2018. nov. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!