Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a télikabát, amit a barátomtól kapt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ilyen, úgyhogy nem is volt olcsó. Viszont hiába S-es, rajtam nagyon nagynak tűnik... Nem ilyen szépen, mimt a lányon. Sajnos hordtam 1-2 órát.
2018. nov. 27. 17:28
11/28 A kérdező kommentje:
Alapból a fazon nagy és nem áll jól..
Nem akarom megbántani, mint látjátok rengeteg pénz volt, de felvenni sem akarom csak szívességből.
2018. nov. 27. 18:46
12/28 anonim válasza:
Képet azért megnéznék, hogy milyennek tűnik, így kívülállóként. Lehet, hogy csak neked tűnik nagynak.
13/28 A kérdező kommentje:
Mindjárt csinálok róla, hogy hogyan áll...
2018. nov. 27. 19:19
14/28 anonim válasza:
Oké, meglátjuk, hátha nem is nagy.
15/28 A kérdező kommentje:
2018. nov. 27. 19:55
16/28 anonim válasza:
Én nem úgy látom, hogy nagy lenne rád, de hátha ír más is véleményt.
17/28 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó!Nem tudom,mi bajod vele.Amúgy úgyis alá kell öltöznöd a mínuszokban.
18/28 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele. :)
Így is jól áll, az meg külön előny, ha befér alá a vastag pulcsi is, jön a piszok hideg.
Persze nyilván, ha nem érzed jól benne magad, akkor mindegy, mit mondunk, ezt értem. De nincs vele gond. :)
Ha nagyon nem jön be, légy őszinte a barátoddal! Az kevésbé sértő, mintha később derül ki.
19/28 anonim válasza:
Megnéztem újra a modellképet, szerintem a tied még jobb is. :) Az övvel szép alakot nyújt. Kabátban mindenki kicsit pufibb, ha ettől tartasz. :)
20/28 anonim válasza:
Én is megnéztem a modelles képet, neki is ugyanúgy a derekánál szűkebb, az alja meg eláll egy kicsit, ennek így is kell állnia. Jól áll neked, mondtam én, hogy nem nagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!