Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne normális szexpartnert találni? Van valami normális oldal?
Figyelt kérdés
Személyesen nem, Tinder kilőve. Hol lehetne még máshol?2018. dec. 2. 02:47
11/15 anonim válasza:
Szürke kisegér "rendes" srác, aki csak szexet akar. És még bizonygatod is, hogy te micsoda jófej vagy. Hát sima társkeresőn ne gyere ezzel a járjunk össze d.gni szöveggel, mert ott még van, aki kapcsolatot szeretne, és baromi uncsi a 100. ilyet lerázni. Tinder tökéletes lenne pedig és olyat is hirdetnek, hogy sexbadoo.
12/15 A kérdező kommentje:
Keressétek meg a vocaro . com-ot, írjátok be utána hogy /i/s1enHfP4ufPZ . Ez egy hangfelvétel tőlem, csak sajnos a kedves gyk nem engedi az ilyen linkeket.
Nem érdekel az túlzottan, hogy beégetem e magamat vagy nem. Őszinte ember vagyok, és ez sokaknak nem fog tetszeni.
2018. dec. 2. 13:49
13/15 anonim válasza:
Ha szürke kisegérnek tartod magad elég fura,h szexpartnerkeresőn akarsz partnert találni. Szerintem aki nőként oda regisztrál önbizalma határtalan,ami nem biztos,h jó párosítás lenne a Te szürkeegérségeddel. Ezen az oldalon mindenre megoldást találhatsz,ráadásul anonimként,és akár el is tűnhetsz ha nem akarsz tovább ismerkedni. Viszont ahogy írják is,próbálj "élőben" ismerkedni,menni fog az!
14/15 anonim válasza:
Kérdezd meg anyut, mit szólt volna, ha apud azzal kezdte volna az ismerkedést, hogy figyelj csak, nem érdekel belőled semmi, csak a pinád. Mert kb ezt mondod, amikor szexpartnert keresel.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj csak őszintének kell lenni. Anyuék fiatal korában valóban furcsa lett volna ez,manapság már kevésbé. Egyre több nő vágyik hasonlóra,főleg átmeneti időre egy csalódás után,vagy csak simán nem vágyik tartós kapcsolatra. A szüleink esetében természetes volt a gyerekvállalás is,manapság már sokan ezzel sem terveznek. Más világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!