Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megközelítőleg egy fejnyi magasságkülönbséggel hogyan kiviteleztek dolgokat?
Tegyük fel, van 25 cm magasságkülönbség a két fél között.
(Lényegtelen, hogy milyen magassági kategóriába esnek az illetők, lehet az 160-185 vagy akár 180-205 vagy bármi más variáció...)
Mennyire "bonyolult" így az élet?
Milyen érzés így az ölelés?
Hogyan oldjátok meg a csókolózást? Lehajol, felnézel rá és akkor veszi a lapot, belecsimpaszkodsz?
Milyen így a szex? Melyik pózok azok, ahol egyvonalban van a fejetek mondjuk?
Tapasztalatokat szeretnék, mindkét nem szemszögből, ha vannak ilyenek. :)
Semmi áthidalhatatlan nincs benne.
32/f
Rémes lehet, ha valaki ennyire nem képes szöveget értelmezni... segítek neked:
"Tapasztalatokat szeretnék"
A párom 183 cm, én 158 cm.
Még előnye is van, ha magas a pasid. Nem megnehezíti, hanem megkönnyebbíti az életet azáltal, hogy például amit én nem érek el, azt ő eléri a polcokról.
Imádok elveszni az ölelésében!:) Sétánál legtöbbször az én kezem a derekán, neki pedig a vállamon van.
A csókolózásnál én pipiskedni szoktam, amit amúgy is szeretek csinálni, ez némiképp csökkenti a szintkülönbséget, bár nem teljesen. De ő rendre rámszól egyébként ezért, hogy ne tegyem, mert szereti az alacsonyságomat. Csókkor felhajtom a fejemet, és ő pedig le. Ez társasjáték.
De előfordul, hogy csimpaszkodok a nyakán, és élvezem, hogy elbír, én pedig lógok rajta.
A szex? Jó. De nagyon. Bár nem hiszem, hogy ezt a magasságának tudhatom be.
Fekve oldalról, hason fekve, kutyapózban, vagy ölbe ülve nyilván nem. A talpamon lovagló pózban, félig rájalova viszont összeér a homlokunk. Ez a helyzet lehetővé teszi az anális behatolást is.
Meg kell találni a mindkettőnknek kényelmes pózt, mert akkor már napi egy alkalom is kimerítene, és mi kívánjuk három-négyszer, ha idő is van úgy.
Remélem segíthettem, a párom 25, én 24 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!