Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú évek óta házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú évek óta házasságban elô nők nektek vannak olyan vágyaitok hosszú évek után hogy milyen mással a szex? És szerintetek mitől jött ez elő nálatok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyfolytában másokról fantáziálok. De azért így is jól megvagyunk. 12 éve élünk együtt.
2019. jún. 4. 10:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Első kapcsolatom 10 évig tartott (oké, közben volt egy szünet, mikoe lefeküdtem 1-2 pasival, de az nem volt nagy eresztés.)

Persze,hogy azok az évek alatt voltak fantáziálgatások... Aztán miután szétmentünk, volt "haddelhadd"...

Párommal 4 éve vagyok. Nincs rózsaszín köd, sőt, olyan hű de szerelmes se vagyok, de nem fantáziálok már másokról. Annyit tapasztaltam, hogy rohadtul nem jut már eszembe, milyen lehet ezzel meg azzal....

2019. jún. 4. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze,hogy van. Miután nem alszunk együtt, nem szexelünk...

20 eve vagyunk együtt.

2019. jún. 4. 18:22
 14/14 anonim válasza:
Én 16 éve vagyok a férjemmel, sohasem csaltam meg és nem gondoltam más férfiakra sem. Idén megtörtént velem a meglátni és megszeretni, azóta sokat gondolok arra a valakire,de ennyi.Ezt sajnos nem lehet irányítani,de azt igen, hogyan döntünk ilyen esetben.
2019. jún. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!