Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Előfordúlt már veletek, hogy a férfiak ökölharcba mentek értetek? Mi a véleményetek az ilyesfajta kakaskodásról?
Egyszer egy koncert után tök random pasik elkezdtek egymással kakaskodni, mikor velük beszéltem. Egyértelmű dominancia harc volt, direkt úgy is állt 2, hogy kizárja a másik társaságot, meg már be is szólt nekik stb..
Én meg csak néztem , hogy most mi a fene történik, meg ez most komoly-e. :D:D Siralmas és vicces is volt egybe. :D
Ökölharc még nem volt, röhejes is lenne, mintha azt hinnék, hogy azt választom, aki győzedelmeskedik, és a vesztest meg hagyom ott az utcán elvérezni.
De olyan már volt, amit az utolsó is írt, hogy érezhetően próbálták egymást túllicitálni, ki tud "nagyobbat" mondani, jobb viccet, ki vonja magára jobban a figyelmem, szóban mondhatni verekedtek, de ez azért egészen más színvonal szerintem. Az intellektus harca sosem zavart, a fizikai erőszakot viszont nem csípem.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!