Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemi tanársegédnél hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi tanársegédnél hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Az egyik tárgyamat egy fiatal, 25-26 év körüli tanársegéd tartja. Többször előfordul, hogy amikor a folyosón találkozunk végigmér, mosolyog, illetve órán is van, hogy hosszabb ideig bámul. Hogyan tudnám tudtára adni, hogy lenne nálam esélye? Arra gondoltam, hogy írok neki facebookon valami kitalált ürüggyel a tárgyal kapcsolatban. Ez mennyire lenne gáz?

Amúgy én 20 éves lány vagyok.

2018. nov. 28. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy
2018. nov. 28. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így gáz. esetleg miután már nem tanít próbálkozz be.
2018. nov. 28. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:
A héten volt vele az utolsó órám, úgyhogy már tanítani biztos nem fog
2018. nov. 28. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönne az olyan őszinteség, ami nem nyomulós. Egy értelmes, tisztességes, felnőtt ember nem veszi felkínálkozásnak azt, ha megírod neki, hogy számodra szimpatikus, és hogy szívesen beszélgetnél vele.
2018. nov. 28. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Végül is félév vége. :D Hát akkor meg valamilyen módon keresd meg (akár online, akár személyesen) próbálj vele beszélgetni és én is azt javaslom hogy legyél őszinte.

2-es voltam.

2018. nov. 28. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
12%

"Hogyan tudnám tudtára adni, hogy lenne nálam esélye?"

A kérdés az, hogy neked lenne-e esélyed...

2018. nov. 28. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó írja...te talán valami királykisasszony vagy aki nagy nemesen felajánlja a férfinak hogy lenne nálad esélye? Ha tetszenél neki, már lépett volna.
2018. nov. 28. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy gondoltam, hogyha kölcsönös a szimpátia. :)
2018. nov. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!