Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanársegédnél hogyan kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Az egyik tárgyamat egy fiatal, 25-26 év körüli tanársegéd tartja. Többször előfordul, hogy amikor a folyosón találkozunk végigmér, mosolyog, illetve órán is van, hogy hosszabb ideig bámul. Hogyan tudnám tudtára adni, hogy lenne nálam esélye? Arra gondoltam, hogy írok neki facebookon valami kitalált ürüggyel a tárgyal kapcsolatban. Ez mennyire lenne gáz?
Amúgy én 20 éves lány vagyok.
2018. nov. 28. 19:23
2/8 anonim válasza:
Szerintem így gáz. esetleg miután már nem tanít próbálkozz be.
3/8 A kérdező kommentje:
A héten volt vele az utolsó órám, úgyhogy már tanítani biztos nem fog
2018. nov. 28. 19:48
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne az olyan őszinteség, ami nem nyomulós. Egy értelmes, tisztességes, felnőtt ember nem veszi felkínálkozásnak azt, ha megírod neki, hogy számodra szimpatikus, és hogy szívesen beszélgetnél vele.
5/8 anonim válasza:
Végül is félév vége. :D Hát akkor meg valamilyen módon keresd meg (akár online, akár személyesen) próbálj vele beszélgetni és én is azt javaslom hogy legyél őszinte.
2-es voltam.
6/8 anonim válasza:
"Hogyan tudnám tudtára adni, hogy lenne nálam esélye?"
A kérdés az, hogy neked lenne-e esélyed...
7/8 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja...te talán valami királykisasszony vagy aki nagy nemesen felajánlja a férfinak hogy lenne nálad esélye? Ha tetszenél neki, már lépett volna.
8/8 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy gondoltam, hogyha kölcsönös a szimpátia. :)
2018. nov. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!