Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek én?

Figyelt kérdés
Mindketten 18 évesek vagyunk és tavaly már beszélgettünk párszor. Akkor is láttam rajta, hogy tetszem neki, azonban volt barátom ezért nem történt semmi, megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta eltelt egy év a barátommal szakítottunk. Sosem szűntek meg az érzéseim iránta. Ha meglátom olyan gyorsan ver a szívem, hogy csoda, hogy nem kapok szívrohamot. :D Az a gond, hogy szeretnék megint beszélgetni vele, de ő annyira félénk, hogy nem mer odajönni. De tudom, hogy tetszem neki. Érzem abból ahogy rámnéz. Nem szeretnék én kezdeményezni, mert ez szerintem az ő dolga, de 2 hete nem halad a dolog 1ről a 2re és szeretném ha végre tudnánk beszélgetni..
2017. dec. 1. 03:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. dec. 1. 03:49
 2/14 anonim ***** válasza:
És mitől kezdeményezés, ha eggggészen véletlenül arra kóvályogsz, amerre pillanatnyilag ő is található?
2017. dec. 1. 05:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Arra szoktam mászkálni amerre ő van,de ilyenkor az idétlen mosolygáson és egymás bámulásán kívül nem sok minden történik. Mintha még mindig 13 lennék...
2017. dec. 1. 06:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Oda mész hozzá és kész. A társadalom degenerált felfogása, hogy csak a férfi dolga a pár szerzés, és hogy lépjen.

Lépjél te. De szerintem nem fog végül bejönni és dobni fogod.

2017. dec. 1. 07:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Ebből nemi élet lesz, hinnye kezit csókolom. 😬😊😀
2017. dec. 1. 07:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Itt ül a könyvtárban a csoporttársaival és az osztályfőnökével. Majd meglátom, hogy ő lép e, ha az osztálytársai elmentek. De kezd kiábrándító lenni, hogy azokkal a lányokkal simán elbeszélget, nekem meg kb köszönni se mer...miért fogom ki mindig az ilyen srácokat? A szerelem szívás.
2017. dec. 1. 11:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Minden kedvem elment a kezdeményezéstől. Szeretném nőnek érezni magam, szeretném látni, hogy egy kicsit "küzd értem". Szerintem nem is lehetnék egyértelműbb és ha nem vagyok neki annyira fontos, hogy idejöjjön akkor később se leszek annyira fontos, hogy megtegyen mindent a kapcsolatért.
2017. dec. 1. 11:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor maradj szingli.
2017. dec. 1. 14:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Lehet jobb is...
2017. dec. 1. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jut eszembe:

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:

"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a ro hadék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?

- ... meg a fűnyíródat!

2017. dec. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!