Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányra mindig nekem kell ráírni, hogy beszélgetést kezdeményezzek, akkor ott nem sok esélyem lehet igaz?
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 13:06
1/10 anonim válasza:
Igaz. Ha igazán érdekelnéd, akkor ő is keresne.
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy van, kerdes, hogy akarsz-e barmit egy ennyire passziv lanytol. Vannak, akik ugy vannak vele, hogy bejon nekik a srac, de irogasson csak o nyugodtan, az o dolga :D
3/10 anonim válasza:
Attól függ. Mióta ismered? Mutatta, hogy érdeklődik irántad, nem túl visszahúzódó?
4/10 anonim válasza:
Lehet egyénfüggő is, én azért ha érdekel valaki, odafigyelek, hogy én is kezdeményezzek
5/10 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy egy kicsit is érdekelnéd.
Inkább csak unatkozik.
6/10 anonim válasza:
Lehet érdekled, csak kimutatni nem tudja (vagy nem akarja), szóval végeredményben ugyanott vagy.
7/10 A kérdező kommentje:
1,5-2 hónapja "ismerkedünk" most már szeretnék vele találkozni, de az utóbbi 1 hónapban szinte csak én kezdeményezek beszélgetést.
Így elgondolkoztam azon, hogy lehet nincs is értelme erőltetnem a találkozót.
Eddig a távolság miatt nem jött még össze.
2017. szept. 12. 14:11
8/10 anonim válasza:
"Vannak, akik ugy vannak vele, hogy bejon nekik a srac, de irogasson csak o nyugodtan, az o dolga :D"
Na, az ilyeneknek nem kell párkapcsolat :D
9/10 anonim válasza:
Ebben az esetben én hagynám a francba. Nem úgy tűnik, hogy érdekled és találkozni is akarna.
10/10 anonim válasza:
Talán kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy mindig csak te kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!