Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még normális szexuális étvágynak mondható egy 30+-os férfi esetében?
Mindig is ilyen heti 4-6 volt az, amire azt gondoltam, hogy nekem ideális, ez +/-2 attól függőben milyen a hangulat vagy az energiaszint. Ám akikkel voltam vagy ez szóba került azt mondták hogy hú ez borzasztó sok vagy ne viccelj, napi kettő legalább.
Ez tényleg annyira képtelen szám, hogy ezzel egyedül vagyok vagy van olyan, aki szerint ez a pont jó?
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel, majd nemeteket és korotokat is írjátok az átláthatóság végett.
Szerintem normális. Nálunk heti 3-5 alkalom között szokott lenni az együtt létek száma az energiaszintöl függően, de ez csak egy szám sokkal fontosabb szerintem az együttlétek minősége, hogy mindenkinek megkapja testileg és érzelmileg azt amitől boldog beteljesülést érez. Szerintem inkább erre kel törekedni és akkor már teljesen mindegy, hogy hány az annyi és mi ez a szám.
32f
Szépen gyűlünk akkor. :)
Ez elég gáz utolsó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!