Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne legyek ilyen magányos?
Figyelt kérdés
Elég zárkózott természet vagyok és nehezen barátkozom emberekkel. Mindig kedves vagyok másokkal, meg szeretek társaságba járni, de úgy igazán mélyen nehezen kötök barátságot. Kicsit bonyolult az én történetem, de összejöttem valakivel és miatta elveszítettem azt a pár fontos embert az életembe akik a barátaim voltak. Bár utólag valószínűleg én nem voltam túl fontos nekik, viszont most nagyon hiányérzetem van és nem tudok mit csinálni ezzel. Sosem voltam olyan ember aki rátelepszik a párjára mindig kellettek a barátok, hogy velük is tudjak programot szervezni, viszont most úgy érzem elvesztettem szinte mindent és nem tudom mit tehetnék. Volt már valaki hasonló cipőben? Mi erre a megoldás?2018. nov. 28. 14:51
2/2 anonim válasza:
Nekem sosem voltak barátaim, még csak haverok sem nagyon, így nem is igazán tudtam túl gyakran bárhová is kimozdulni. Szóval tudom, milyen ez, de egy jó közösség sokat segíthet. Számomra pl. nagyon sokat jelentett az előző munkahelyem, ahol legalább napközben nem éreztem magányosnak magam. Próbálj valamilyen közösségbe járni, ahol nagyjából állandó a társaság, így talán könnyebben kialakulhatnak a szorosabb kapcsolatok. Tudom, hogy ez egyedül milyen rossz, de szerintem nincs túl sok más lehetőséged arra, hogy társaságot gyűjthess magad köré. Egyébként abban igazad van, hogy ha a "barátaidnak" fontos lettél volna, akkor nem tűntek volna el, csak hát sajnos a mai világban még nehezebb megőrizni a barátságokat, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!