Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A marihuána használat mennyiben befolyásolja a társkeresést?
Nekem pl az alkohol is belefér, ha nem rendszeresen jár kocsmába. Ugyanez érvényes minden "drogra", ahogy te mondod kérdező. Gondolom az neked sem tetszik, ha heti 3x berúg valaki, ugyanez érvényes a szívásra is egy normális embernél.
Ergo alkalmanként, havi 1-2 alkalommal beleférne nálam pl, de nekem már a heti rendszeresség is eléggé a tűréshatáromon lenne... Nagyon nem tetszene.
Azt meg hogy ha heti többször, vagy csak úgy magadban otthon is folyamat szívsz, részemről is elfelejtheti bárki. Eleve, én pl lelkileg jól vagyok, nem is kívánom ilyen gyakran. És ezt úgy mondom, hogy alkalmanként én sem vetem meg. ;) Családtervezésnél meg kiváltképp nem akarok egy füvestől semmit.
Szóval itt is a mértéken van a hangsúly.
N
Annyiban, hogy a masikfelet rabeszeled szépen, és utána ketten rohadt jól érzitek magatokat együtt betepve. :)
Ha valami tajekozatlanabb, átlagosabb emberrel jössz össze, akkor meg valszeg egy drogosnak fog nézni akinek segítségre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!