Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A marihuána használat mennyibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A marihuána használat mennyiben befolyásolja a társkeresést?

Figyelt kérdés

2018. nov. 28. 11:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A kábszi rossz.Értem? 😀

Szerintem erősen hátráltatja.Az emberek nagy része elitélő ezzel kapcsolatban.Egy embert aki néha rágyújt egy cigire simán egy kalapalá veszik egy heroin függővel.

2018. nov. 28. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 talán elnézhető
2018. nov. 28. 13:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Engem azért dobott a volt párom mert edzés és verseny után snüsszt vettem be(nikotin szájpadlásra vagy fogínyre)

Küzdősportolok és úgy esik nekem mint talán másnak a fű,amúgy nem dohányzok és nem vagyok nikotin függő ezért olyan érzés mintha fejberugna egy ló..

2018. nov. 28. 13:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha megkínálsz, nyert ügyed van 😉
2018. nov. 28. 13:57
 15/23 A kérdező kommentje:

#10 de akkor olyanokkal se állj szóba aki alkoholt iszik meg cigizik :D az is drognak minősül :D

Azt még nem irtam oda, hogy alkoholt semennyire nem iszok ezzel helyettesitem inkabb.

Ez a baj beletaplaljak az emberbe hogy a " drog rossz" csak elfelejtik, hogy nagyon sok minden minősül kábítószernek :D es nem mindegyik veszélyes vagy életveszélyes.

2018. nov. 28. 14:02
 16/23 A kérdező kommentje:
#14 adok én 😂
2018. nov. 28. 14:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Heti kettő semennyire. A nő megtartását viszont nagyon. A fűvel kapcsolatban még gyerekcipőben járunk, az emberek végletekben gondolkodnak, akik nem szívnak azt hiszik, hogy zombiként fogsz járkálni tőle az utcán. A herbál megjelenése csak rontott a helyzeten. Sokáig szívtam, de abba kellett hagynom, amikor családtervezésen kezdtünk gondolkodni. A párom néha még teker, de inkább ez, mint alkohol vagy bármi más. Olyat keress, aki szintén szív, abból baj nem lehet.😃
2018. nov. 28. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Hollandiában próbáld meg ;)
2018. nov. 28. 15:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Volt olyan parom aki a kapcsolatunk vege fele elkezdett szivni nem hiaba lett vege a kapcsolatnak. En tenyleg nem itelem el az embereket felolem mindenki azt kezd magaval amit csak szeretne, en is cigizek es en se szeretnem ha emiatt elitelnenek. Csak szimplan nem kezdek olyannal aki sziv, de akkor se sertodok meg ha valakinek nem jon be, hogy en cigizek, es emiatt elutasit.
2018. nov. 28. 16:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Igen olyannal sem állok szóba akik bulizni járnak és állandóan vedelnek és olyan pasi sem kell kapcsolatra akinek bagótól büdös a szája.

2018. nov. 28. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!